3 Ağustos 2009 Pazartesi

Fenerbahçe Bildiğimiz Gibi




Maçtan önce demiştim, kalede Rüştü varsa işler iyi gitmiyor Beşiktaş için. Hakan olsa daha iyi olurdu diyemem ancak totem gibi bir şey hani.

Genel olarak baktığımızda Beşiktaş geçen sezonun bir adım önünde sayılır. Orta sahası kuvvetli bir kere. Orta göbekteki ikiliden daha sağlam bir ikili yoktur bence. Fink-Ernst... Bir de önlerine gelmesi gereken 10.5 gelirse Beşiktaş biraz daha rahatlar. Gol pozisyonu bulur, atar.

Fenerbahçe bildiğimiz gibi, derbileri kazanıyor. Ancak genel olarak takım umut vermedi. Kazım gevşek futbolcu. Türk insanı böyle "umursamaz" görüntülü oyuncuyu sevmez. Fenerbahçe'nin Honved karşısında beğenilen yeni Brezilya'lıları hakkında pek bir şey denmez. Uğur Boral ve Selçuk Şahin için umut ışığı doğdu desem yeterlidir.

Bu arada Selçuk Şahin, Fenerbahçe'nin İbrahim Üzülmez'i olma yolunda ilerliyor. Yerine adamlar geliyor falan ama forma yine ona kalacak gibi. Fenerbahçe taraftarının ne düşündüğü belli değil aslında. Derbilerin golcüsü Selçuk var, ikide bir top kaptıran Selçuk var.

Neyse, Türkiye Süper Kupası 2009 sahibi Fenerbahçe'ye tebrikler!

Fotoğraf HT Spor'dan.

0 yorum: