8 Ağustos 2009 Cumartesi

Türkiye'de "Gece Çıkma" Muhabbeti




Eğlenceyi üst düzeylere çıkartmak uğruna belli kişilerle yapılan iğrenç aktivite.

Durum nedir?

Şimdi bir arkadaş grubu vardır. Normal eğlenceniz rutindir. Hep beraber bir yerlere akşam yemeğine gidilir. Oradan bir şeyler içmeye geçilir falan. Sonra saat gece 11-12 falan oldu mu "evli evine köylü köyüne arkadaşım, hadi" moduna geçilir.

Tabii bazı insanları bu durum kesmez. İlla ki gece çıkılacaktır. Gece kulübüne gidip sabaha kadar "hoppidi, huppidi" zıplanacaktır. Tabii alkol de gırla... Bira, votka vs karıştıranlar olur kesin. Bunları bir kısmı tuvalete kusmaya gider, size sıkıntı olur. Grubunuzdaki kıza sarkıntılık eden vardır, size sıkıntı olur. Sarhoş arkadaşınız sağa sola bulaşır, size sıkıntı olur.

Bak daha gecenin ortasında ne sıkıntılar başladı.

Gecenin sonu var bir de. Öncelikle birileri bir şeylerini kaybeder. Hırkasını kaybeden olur iki saat onu ararsın. Kışın şemsiye zaten "öncelikli unutulacak" eşyadır. Elbet bir yerlerde unutulur, yağmur yağınca hatırlanır. Bi' ton sıkıntı yine.

Hadi diyelim sağ sağlim çıktınız. Eve dönüş işkence. Alkollü olduğunuz için araba almazsınız yanınıza. (alan denyolar yok değil) Senaryo şu olsun. Arkadaşın biri Taksim'de. Gece saat 4. Evi Anadolu yakasında. Nasıl dönecek?

Her türlü gündüz döneceği yolun 10 katı masraf. Gece gece İstanbul ne kadar güvenilir orası da malum. Yolda giderken adamın bi' yerinden kan çekerler.

Sonuçta gece çıkma işi baştan sona sıkıntı.

Sevmiyorum bu işi. İlla gece çıkacaksan bir arkadaşın evinde falan toplanırsın. Efendi efendi, rahat rahat oturursun arkadaşım. Nedir yani? Bu gece çıkma olayı hiçbir zaman sorunsuz bitmez zaten. Hele öğrenci insansan fazlasıyla artar. Gerek yok.

-Gerilmişim yahu...-

0 yorum: