6 Mayıs 2009 Çarşamba

İniesta, İniesta Londra Yasta


İlker Yasin kelimeler kifayetsiz sana. İki maçta dünyanın en iyi futbolunu oynayan takımına adamakıllı pozisyon vermiyorsun, 2.maçta kalene 93 dakika isabetli şut gelmiyor, rakibin 10 kişi kalıyor, Messi gibi bir oyuncuyu kilitliyorsun, Henry kadroya alınmıyor ama kalene 94.dakikada gelen tek şutla eleniyorsun.

Kalbimin bir köşesinde Barça final oynasın hep vardı. Eto-Messi-Henry ve Pep hakediyordu çünkü. Diğer tarafta da Guus Hiddink gibi bir futbol-satranç dehası. Finalde karşılaşsalardı keşke. Barça oynamak isteyen, Chelsea oynatmayan taraftı. Normali buydu çünkü. Messi'yi oynatırsan topu ağlarında görebilirdin ancak. Ya neyse taktiğe girmek istemiyorum aslında bu maçta. Pep Guardiola'nın golden sonra çocuklar gibi sevinmesi, benim için gerçekten gecenin olayı idi. Barça'nın başarısının göstergesiydi bu. Kenarda teknik adam ama aslında bir ağabey, bir futbolcu kadar heyecanlı idi. Ne kadar sevindi yahu. Maç sonunda da sahaya koşturması vardı ki, mükemmeldi. 1-1'den sonra 2-1 olur mu diye de geçirmedim içimden değil hani...

Ronaldo vs. Messi izleyeceğiz sonunda yahu. En büyük belli olacak... Essien'in gole yazık oldu ama yahu. İniesta'da ne attı be... Daniel Alves'in içine de Sabri kaçmış bugün. Barça'nın da karşılaşıp gol atmadığı takım kalmadı. 161. golü oldu resmi maçlarda.

1 yorum:

pecuchet dedi ki...

bi ara aha dedim şimdi kravatı kafasına bağlayıp atlayacak iniestanın üzerine. neyse sonra fark etti herhalde barca nın hocası olduğunu.