9 Mayıs 2009 Cumartesi

Turkcell Super Lig 31. Hafta || Büyükşehir Çalışıyor



Beşiktaş, en sonunda liderlik ikramını kabul etti. 16 dakikada Sivasspor'a 2 tane atan İstanbul Büyükşehir Belediye, Beşiktaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye'yi 4'lemesi ile hem Beşiktaş'ı lider yaptı, hem de kendini kurtardı. Hatta Sivasspor'u 2.liğe hatta Trabzon'un kucağına itti. Trabzon ise son dakikasında Alanzinho sambası ile Kocaeli'yi 3'lerken Kocaeli'yi maalesef kümeye gönderdi. Beşiktaş şu dakikadan sonra ipleri eline aldı artık. Kendi kendini yakmazsa, ki zaten kendi kendini yaktığından ancak 31.Hafta'da liderliği alabildi, şampiyonluğu alır.

Gelelim 2. 3'lü gruba. Bursaspor klasik. Sağlam gidiyorlar. Konya'yı da 3'lediler. Fenerbahçe'de Daniel Güiza'nın şık golü ile 1-0'la bitirdi. Bir haller oldu bu adama ya hayırlısı. Galatasaray ise lanet olsun ki erken golü buldu. Ayağın kaysaydı da Baros penaltıyı kaçırsaydın dedirtti sonraki dakikalardaki oyun. Bir tane atayım, yatıp durayım diye bir oyun stili var mıdır yahu "Bülent Korkan"? Neticede Baros gol krallığına bir adım daha yaklaştı. Çok kral adam yahu.

Son olarak; Düşme Potası! Hacettepe - Gençlerbirliği maçı hakkında hiçbirşey yazmayacağım. Tez zamanda 3.lige düşüp hatıralarımızda bile kalmamaları dileğindeyim ikisinin. Es-Es Batugol ile uçtu. Büyükşehir yine kritik bir 3 puanı "Avcı" önderliğinde avladı. Konya şu durumu ile küme düşüyor. Hikmet Karaman'ın Ankaragücü'sünün işi daha zor. Haftaya Beşiktaş. Bouzid'i yok. Denizli'de keza zor durumda. Bu ikilinin ortak yönü ise evlerinde Beşiktaş ile oynayacak olmaları.

Neyse efendim. Bu lig daha çooooook olaya sahne olur. Ama şu Galatasaray, şu anlayışla Beşiktaş'ı felan yenemez. Bu kadar mı Korkak olunur? "Türbülent"te türbülansa uğradı bu sefer. Maç sonu aforizmalarını bekliyoruz kendisinden...

0 yorum: