18 Şubat 2009 Çarşamba

PES 2009


Aslında güzel oyun olmuşta, takımların isim hakları ve liglerin azlığı dışında oynanırlıkta bir şeyler eksik gibi fakat her şeyden öte ; Become a Legend özelliğinin oynanırkenki güzelliği 200 numara. Baros' un önüne araya güzel analog stick ile paslar bırakır dururum, ah bir de Mehmet Topal iyi vurabilse toplara.Bir başka küçük eksiklik, iki maçlı eleminasyon olayını bu sefer koymayarak sinir etmişlerdir.

Mukayese etmem gerekirse, Bana göre PES' i ilk defa 2005' te oynadığımdan mütevvelit FIFA serisinin devri kapanmıştır.


At ve Ayı dan da yorum bekliyor, bu postu burada tamamlıyorum.

2 yorum:

felix mourinho dedi ki...

Mehmet Topal ile ceza sahası dışından gelişine vurduğum bir topta örümcek'i almıştım pes 2009'da unutmam. Hoş volkan yaman ile de 55m'den gol atmıştım. oyunda ortasahaya geldiğinde kaleci açılmakta. yetenekli isen orta sahadan atabiliyorsun rahatça.

Bay Kerahet dedi ki...

Wining'e tanışmam 4 yıl öncesine falan dayanmıştır ki dersane dönemleri haftada toplam 5-6 saatimi vermişimdi kendisine. Winning 12/Pes 6'ya kadar bu istikrarlı bir biçimde devam etti. Ancak fifa 2008'le tanıştığım gün iki oyundan da soğudum resmen. Winning'deki gibi ezbere angutça goller atmak, Adriano'yla defans yarmak gibi kolay şeyler yoktu. Şöyle bir örnek vereyim. Biraderle Fifa kapışıyoruz 1-0 biten onlarca maç oluyor. Pes kapışıyoruz her maç en az 4 gol banko. İkisinde de en zoe seviye falan. Ama Fifa'nın zorluğu acayip güzel geliyordu. Son Pes'de biraz daha gelişme var. Şampiyonlar ligi modu güzellik katmış. Yine de Uçan Adam Messi ve Yaran Adam Eto'o o kadar abartı olmasa daha hoş olurmuş.

Sonuçta Fifa bilgisyarda, Pes Playstation'da her zaman tercih edilmelidir.