20 Şubat 2009 Cuma

TSL 21. Hafta / Genel Bakış

Cuma:

Haftanın açılış maçında Gaziantepspor evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Beşiktaş zorlu deplesmandan 3 puan çıkartmak zorunda. Delgado'nun son günde çıkan sakatlığı büyük sıkıntı yaratır. Yusuf Şimşek bu maçta iyi bir oyun ortaya koyamazsa haftaya İnönü'de sıkıntıya girer ve toparlanması iyice zorlaşır.

Cumartesi:

Ertuğrul Sağlam'ın kapalı futbol'u Bursaspor'da geçen hafta meyvesini vermeye başladı ve zorlu Sivasspor maçından bir puan çıkartmasını bildiler. Bursa bu hafta Kayseri karşısında yine bir puan almak için çıkacaktır; üç puan camiada sevinç yaratır. Kayseri'nin formsuz forveti Cangele yine "yalnız" gezinmeye devam ederse kilidi açmak yedek kulübesine de düşebilir. Mehmet Özdilek'li Antalyaspor, Konya deplasmanından üç puanı güle oynaya çıkartır gibi. Zorlu günler yaşayan ancak geçen haftaki 3-1'lik Antep galibiyetiyle moral bulan Ankaragücü, yerel seçimler öncesi Büyükşehir Belediye'ye darbe vurabilir. Trabzon geçen hafta deplesmandaki kötü oyununa rağmen aldığı bir puanla çok eleştirildi. Bu hafta seyircisine kendini affettirmek adına Denizlispor'u yenecektir.Geçen haftaki 7-0'lık skorla camiada bir bahar havası yaşansa da bu galibiyeti "göz boyama" olarak görenler de az değil. Fenerbahçe, geçen hafta Eskişehirspor'la berabere kalan Gençlerbirliği deplasmanından 1 puan kesin çıkartır da, 3 puan garanti diyemem.


Pazar:

Ankara derbisinde Hacettepe, Ankaraspor karşısında fazla direnemez. Sivasspor geçen hafta Bursa'da bıraktığı 2 puanı telafi etmek adına Eskişehir'e karşı iyi bir performans gösterecektir. Batuhan ve Mehmet'in performansları karşılıklı olarak maçı büyük oranda etkileyecektir. Haftanın kapanış maçında Galatasaray evinde Kocaelispor'u ağırlayacak. Avrupa'da başarılı sayılabilecek bi' skorla dönen aslanlar yorgunluklarını üzerinden atarsa maçı rahatca alacaklar ve taraftarını sonunda güldürecekler.

0 yorum: