5 Ekim 2010 Salı

Var Bu İşte Bir Bit Yeniği


Arda Turan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu ve Servet Çetin. Galatasaray'ın kadrosundan A Milli Takım'a çağırılan 4 isim. Servet'i ayıralım. O sürekli olarak oynadı. Arda. Hakan. Sabri. Belçika maçından sonra 3'ünün toplam oynadığı süre 20 dakika. Toplam 4 maç. 3 futbolcu. Toplam süre 20 dakika.

A Milli Takım'a çağırılıyorlar. Bu konuyu herkes yazacak. Bunu yazdık da zaten. Aynı nakarat.

A Milli Takım forması altında takımla beraber antremana çıkıyorlar. 2 gün önceye kadar takımdan ayrı çalışmalarına devam eden isimler. Sakatlıklarını öne sürüp çalışmayan isimler. Bugün at gibiler. En sağlıklıdan da sağlıklılar. Cuma günü de sahada en fazla koşan, mücadele eden isimler olacaklar. Milli Takım'da kimin eli ayağı değiyor da kendilerine geliyorlarsa artık..?

Aslında resim çok açık ortada ama neyse... Rijkaard'ı gönderdiklerinde adam başı 11'er km koşup ayaklarına kramp girecek duruma gelecekler... Neyse işte...

5 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Olaya şu açıdan da bakabiliriz: Almanya maçı, -özellikle son dönemde büyük düşüş yaşayan bu futbolcular için- çok önemli bir maç. Kendilerini bu maça, milli takıma saklamış olabilirler.

felix mourinho dedi ki...

bizdeki futbol zihniyeti; "forma iyi oynayanındır, ismin değil" şeklinde olsaydı bu yazdıklarım her maçın 90 dakikasında yardıra yardıra oynuyordu.

Adsız dedi ki...

açık bir şekilde rijkaard takımda oyuncular tarafından istenmiyor. Benim düşüncem bu.

felix mourinho dedi ki...

@null-pointerexception

bu şimdilerde pek dile getirilmeyen ama ileride sıklıkla söylenecek şey olacak maalesef.

aks111 dedi ki...

vay be bide futbol oynuyoruz ne güzel şey :).Yani nasıl bir mantıksa bu oyuncular teknik direktörü beğenmiyor falan.ne ala valla.yani o adamda orda işçi.o zaman arda falan geçsin takıma sınıf başkanlığı seçimi gibi olmuş olay :). bende galatasaraylıyım ve işler çok kötü ve hiç umut yok.her türlü haber çıkar artık.işin ilginci o kadar çok olay olduki artık bu haberlere yok canım yalandır falanda diyemiyorum.artık hepsinde doğruluk payı aramaya başladım.takıma güven filan kalmadı bende.