7 Ekim 2010 Perşembe

Schuster'den Mal Beyanı




Son zamanlarda yoğunluktan blogu geçtim spor haberlerini bile göremez oldum. Bu akşam biraz vakit bulunca öyle bir tarıyordum ki Beşiktaş'ta gündem bu olmuş.

İki senaryo var. Ya iddia edildiği gibi Schuster basın mensuplarına dönüp "ipne basın bunu da yazın" ayarı vermiş, ya da "o anı" yakalayan objektifler altına metin olarak bunu demişler. İlk yazdığım senaryo doğruysa ellerine sağlık dayı'nın. Sevgim kat kat artar. Tabii ki insan olarak oradaki basın mensubu arkadaşlar görevlerini yapmaya çalış-... amaan. Ayarı vermiş işte dayı. "Öyle başlık atan kaleme böyle hareket çekilir" der geçerim. Diğer senaryo da basına yakışır zaten ki bence %51 ile öndedir. Bu arada taraftara hocayı antipatik göstermek için yanlış zamanlama olmuş. İnanıyoruz ki -geçenlerde Doruk'un da yazdığı üzere- "Güneşin Zaptı Yakın". Hadi canım hadi.

Dayı'cığım eline sağlık. Öptüm. Bye.

2 yorum:

fabianernst dedi ki...

bence isteyerek yapmıştir..yok adamın cv sinde de kafadan hafif arizalık var yani..yalniz ibne basinin anlamdigi olay nouma daki basiretsizliği bir kez daha yem etmez bu taraftar ki bu taraftar sever boyle kafadan kontak insanları..harekete gelince bence oyle gote boyle ya...k misali yapmıştir ama guzel yapmıştir..hayir yani birde bu haberi verirken trabzonda çiçek veren taraftari itmesi ve basin toplantisyla bu olayın alakalı olması varmış gibi sunmak da anca tatlı su kurnazlığı olur ...

Adsız dedi ki...

bir de yarın ki manşeti gör derim :)