20 Mayıs 2010 Perşembe

İki Resim Arasındaki Zihniyet Farkı



"Eski oyuncumuz Beşiktaşlı Rüştü, Kasımpaşalı oyuncuları arıyor ve ’Aman Fenerbahçe’yi yenin’ diyor. Ankaragücü antrenörünü arıyor, ’Sıra sizde’ diyor. Kupa maçından önce Trabzonlu futbolcuları arıyor. Ben de kendisine ’İnşallah Bursa’da iyi oynarsın da sana bir leke gelmez’ diye haber gönderdim. Serkan Kırıntılı, Murat Şahin, Ivesa bunlar hata yaptı. Rüştü ne yaptı? Rüştü çıksın söylesin, ’Ben bunları aramadım’ desin. Neden arıyorsun. Beşiktaş Kulübü’nün kalecisisin ne işin var bunlarla? O zaman Bursa’da yediği gol de bana şaibeli gibi geliyor. Ağzımdan kötü bir söz söylemek istemiyorum. Ayıp denen bir şey yok. Bana düşman olabilirsiniz ama Fenerbahçe camiasına düşman olamazsınız"

***

Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, sezon sonu mukavelesi bitecek Rüştü’ye “Sorun yok değil mi? Yıllık 1.5 milyon TL’ye anlaştık” der. Yıllık 1.5 milyon Euro alan Rüştü bu öneri karşısında Adalı’ya “Tamam Serdal Ağabey de, tek bir şartım kaldı” cevabını verir. Adalı hem şaşırır hem de merak içinde tecrübeli kaleciye şartını sorar ve Rüştü’den şu cevap gelir: “Ağabey ben Euro’dan TL’ye geçtim ve tek yılda kazanacağım parayı 2 yıla çektim. Bundan da şikayetçi değilim. İmza için şartım takımda aylık 3 bin TL’ye oynayan Necip’in şartlarının düzeltilmesi ve ona iyi bir gelecek için zemin hazırlanması. Bunun sözünü verin ben de şimdi imzayı atayım.”

İnsanların "SENİN" yüzünden Fenerbahçe'den nefret ettiğini düşündün mü peki Aziz Yıldırım ?

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bırak allah aşkına. elma ile armut...

brdfckr dedi ki...

Abi sizin yuzunuzden bu adamin soyledikleri gundemde kaliyor. Birakin Allah askina su adami. Dediklerini ciddiye almayin. Adam gundem degistirmek icin Rustu'ye suc atiyor.

Adsız dedi ki...

http://www.keyifarasi.com/2010/05/golsuz-esitlikten-rustu-ve-2-resim.html

pecuchet dedi ki...

bizde elma ile armut demek yerine; palazlayanla - yeşertmeye çalışan olarak ayırt etmenin daha yararımıza olduğunu düşünüyorduk halbuki "adsız" bey. herkes palazlar iken; bir de necip e yaptığı gibi jestler yapan/yapabilen bir kaleciyi; üstelik son bir kaç sene içinde, dürüstlüğüne ve ahlakına güvenerek mükafatlandırılıp cezası kaldırılan (aslında tam hatırlamıyorum ama bir değil iki sefer dahi olabilir; bir trabzonspor karşısında penaltı pozisyonu bir de sezon başında hakeme küfür ettiği iddaası)bir sporcuyu savunmak boynumuzun borcuymuş gibi geliyor... hele ki; her şey muammadayken. bir de; aziz yıldırım benim protagonistim yahut klavuzum değilki; onun söylemine itibar edeyim, bilhassa; suçladığı insan üstte yazdığım ahlaklı sporcu ise... (ve tabii bir de bkz yazıdaki video)

lions dedi ki...

rüştüyü kimin dövdürdüğüde gün gibi ortaya çıkmış oldu artık aziz yıldırım nereye kaçacak merak ediyorum ama güzide medyamız bunu hiç sorgulamaz cunku yürek yok cunku hepsi bir bataklıkta

AcıbadeM dedi ki...

Dün Aziz'e sormuşlar, o da cevaplamış; Türkiye Kupası nerde? Karadeniz'e düştü... Şampiyonluk nerde? Uludağ' a kaçtı... Fenerbahçe taraftarı nerde? Bilica'nın kazdığı çukura girdi... Çukur nerde? Şükrü Saraçoğlu'nda... Şükrü Saraçoğlu nerde? Yandı bitti kül oldu...

Bay Kerahet dedi ki...

@ Acıbadem

muhaahaha :)

Olympian dedi ki...

fenerbahce den nefret edilmesinin baslica sebebi aziz yildirim, kabul. ben fenerbahceliyim, ben de kendisinden nefret ederim. birazdan soracagim soruyu da aziz i korumak kollamak icin sormayacagim.

soyle ki; aziz yildirim in dedigi, fenerbahce rustu yuzunden sampiyon olamadi degil. "rustu bunlari bunlari ariyor her hafta fener maci oncesi, fener in sampiyonlugunu istemiyor" diyor. bence istememesinde bi sakinca yok. sonra da diyor ki, "bizim diger maclarimizda boyle yapan bi adam, bursa karsisinda neden saibe yapmis olmasin?"

cok mu abuk bi soru bu sizce? yani ayni olayi fenerbahce kalecisi rustu nun yaptigi aciklansa, siz de bursa yla sampiyonluk icin yarisiyor olsaniz, ne dusunurdunuz? kaldi ki, rustu asla "ben yapmadim boyle bisey" demedi. "ispat edin" dedi. kulup zaten kabul etti.

tekrar soyluyorum, sampiyonluk gitti, kilif ariyor falan degilim. benim kilifim belli, aziz. merak ediyorum sadece ne dusundugunuzu. saygilar.

The Eagle Abroad dedi ki...

@ acıbadem: süpersin! :))