19 Mayıs 2010 Çarşamba

Beşiktaş'dan Resmi Açıklama



Şu bir gerçektir ki, Türk futbol kamuoyu Sayın Yıldırım’ın bu tarzından, bu yaklaşımından sıkılmıştır; kendisine kaybettiği zaman kaybettiğini ve hatalı olduğunu kabullenmenin de büyüklük olduğu hatırlatılmalıdır. Başkanı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüklüğüne yakışan yaklaşım ancak bu olur.
Beşiktaş JK

Tamamı burada.

Bir yanda rakibinin adını yazmaktan aciz, rakibinin amblemini kendisininkiyle aynı boyutta yayınlamayı kompleks edinen Fenerbahçe; bir yanda ezeli rakibine "büyük" kulüp olduğunu hatırlatan Beşiktaş.

Hangisi işinize gelirse. Beşiktaş yönetiminden böyle bir açıklama görmek, hem de olay daha sıcakken ilginç. Ama doğru demişler.

3 yorum:

Sercan dedi ki...

Yazının en önemli kısmı
"
Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz. "



kısımlarıdır. Asıl cevaplanması gereken bu.

Unknown dedi ki...

Bu yüzden iticiler.. Bana göre bugunkü basın toplantısının en önemli kısmı son 1 dakikasıydı. Türkiyenin en büyük takımı fenevbahcedir,diğer takımların bizi takip etmelerini isteriz dedi. Kendilerini ayrı Türkiyeyi ayrı tutan bir kulup. 75 milyon insanın 20 milyonu fenevli ise 55 milyon insanın nefreti pazar gunu topun 3 direk arasından girmemesini sağladı..

maRco dedi ki...

bir takımdan neden bütün Türkiye nefret eder, işte bu yüzden eder