17 Mayıs 2010 Pazartesi

İşte O Anonsu Yapan Adam



Böyle gazete flaş haberi gibi felan oldu. Adamın adı Hakan Bingöl (Bingül de yazılıyor kimi yerlerde) imiş. Karakola sevk etmişler arkadaşı da niyeyse? Aziz Yıldırım'ın da tekme tokat dövdüğü bile söyleniyor. Neticede arkadaşın yaptığı sadece tüy dikmek oldu. 93.dakikada serbest atış kullanan bir takım topu rakip saha yerine kendi kalesine çeviriyorsa ki rakibi aynı durumda iken 2 hafta önce kupa finalinde kaleye gidip gol atıyorsa, teknik adamı "herkes savunmaya" diye işaret yapıyorsa, "korkak Jose" aynı günün saat 17.00 sularında deplasmanda Balotelli - Sneijder - Eto'o - Pandev - Milito ile gol ararken, 21.45 sularında dahi Daum, "santrafor çıkartıp santrafor alıyorsa" o adamın yaptığı şey, 1 sene boyunca taraftarlarının yaşadığı şeyi sadece 30 saniyede yaşatmaktır.

Suçlu bulundu. Rahatlayabilirsiniz.

1 Kasım 2009 günü de ne demiş arkadaş; "90’lı yılların sonuna kadar takımını tribünden destekleyen bir taraftar olan Hakan Bingül, mesleği olan ses teknisyenliği sayesinde son 10 yıldır kulübü için ayrı bir önem taşıyor. Çünkü yaptığı anonslar bazen maçın dönmesini bile sağlıyor. Bingül bu işi yapmak için gereken özellikleri şöyle sıralıyor: “Müziği, sesi ve iletişimi iyi bilmeniz lazım. Kulübün size güveni tam olmalı. Çünkü yapacağınız hatanın telafisi olmaz. Bir yanlış sözcük bütün atmosferi bozabilir.”

3 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

fenerbahçe yönetimi stada 1 adet "jammer" yerleştirip staddaki 50.000 taraftaryıla sabaha kadar şampiyonluğu kutlayabilirdi.

muhahaha

Adsız dedi ki...

başlık, vakit gazetesi manşeti gibi olmuş:)

SirEvo dedi ki...

Abimiz medyummuş herhalde? :D

"Çünkü yapacağınız hatanın telafisi olmaz. Bir yanlış sözcük bütün atmosferi bozabilir.”

yazık be...