22 Şubat 2010 Pazartesi

Ka-Fa 1500


"Roger Lemerre'den daha çok Ümit Özat'ın sözü geçer Ankaragücü'nde. Hem tek başına çalışsa Lemerre'den daha iyi şeyler yapar"

Elano için "odun" demiştin bir yazında Küçük, pardon Cem Yılmaz'ın Gora'sından alıntılamıştın ateş-su-toprak-Elano diye, bugün utanmışsındır inşallah Elano'yu izleyince... Ben de oradan alıntılayım seni tanımlarken...

6 yorum:

M.T dedi ki...

Severdik Hakan Ünsal'ı ama neden hala yanlışlarında diretiyor anlayabilmek mümkün değil. Bir bildiği var desem, lafları aklı başında birinin söyleyebileceği türden de değil. Futbolculuğu gerçekten çok iyiydi. Ah bir de sonrasını becerebilseydi.

felix mourinho dedi ki...

alkol alarak çıkıyor desem pek alakasız olacak. nasıl böyle olabiliyor gerçekten araştırılmalı...

Bay Kerahet dedi ki...

abi bu bir kısım topçuların futboldan bu kadar anlamamarı çok ilginç yahu. sergen falan. onlarca üst düzey maç yapmış adamlar ama laflara bak... allah allah.. ilginç lan.

felix mourinho dedi ki...

bunların olayı bilmemek değil. söyleyememek. arkadaş kayırmaca felan dertleri.

Bay Kerahet dedi ki...

orası öyle de ankaragüçlü arkadşları da bunlara mı kaldı?

aklıma şey geliyor. futbol kulüpleri abuk subuk da olsa ne kadar çok gazetelerde yer bulurlarsa o kadar iyidir diye bakarlar. sponsorluk, reklam anlaşmaları yaparken bunlar gözönüne alınır diye.

yahu hakan'ın, sergen'in derdi ne? onlar da mı sponsor arıyor aq? :)

pecuchet dedi ki...

abi adam bence kendi dönemiyle mukayese ederek düşünüyor. yani düşünüyor mu bilmiyorum da, 10 numara dendiğinde adamın aklına direkt olarak hagi geliyor filan gibi bence.