30 Ocak 2010 Cumartesi

Aradığınız Kişiye Şu An Ulaşılamıyor!

Uyku düzenim bozuktu, iyice ayarı kaçtı. Deli gibi uykum var ve başım ağrıyor; yatağa girince hepsi geçiyor.

İki cebi de kapattım, ev telefonumu bilen yok zaten. Bir süre "dış dünya" ile tek iletişimim blog olacak herhalde. Msn, Facebook zaten uzun süredir kullanım dışı. Kız arkadaşıma bile haber vermedim. Zaten tartışmıştık bayağı merak etmiştir. Yalan değil biraz önce açtım telefonumu. 9 kere aramış sonra vazgeçmiş.

Yanlış kararlar aldım, vazgeçemiyorum da. Kimseye söylemedim, söylemem de zaten. İçimde eritmek daha kolay. Kendimi paylaşmayı sevmiyorum sanırsam.

Birazdan yatağa gireceğim ama yine uykum kaçacak, Agatha Christie romanlarından birini seçer okurum artık. "Yokluğumda çok kitap okudum" dostlar. Başka bir şey de yapasım yok.

(yazdım rahatladım! futbloglardan yönlendirilenlerden özür dilerim alakasız bir kayıtla vakit çaldım)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

hayat zaten kısa, bunları kafaya takınca daha da kısalıyor...yanlış kararlar aldıysan da aldın hepimiz alıyoruz, git bir aynaya bak sen, sensin kardeşim! o kararları gene alırdın bu yüzden ne pişman duyulcak ne de uzulmeye degcek bisey deil...sadece daha fazla caba istiyor kardesim, anlayabiliyorum seni

Adsız dedi ki...

otobiyografimi okur gibi hissettim postunda..uyku düzensizliği, agatha christie romanları,yatağa geçince uykunun kalmaması vs. Bugünlerdeki beni anlatmışsın gibi geldi, paylaşmak istedim..Yanlış kararlar kısmı hariç ama:) benim de oldu,ama hepsi geçmişte kaldı..Tıplı seninkiler gibi..merak etme hepsi geçici..Böyle zamanlarda eskiden olsa beşiktaşa sığınırdım hep, şimdi ise sığınmak bir yana, kaçıyorum saha dışında YD'nin, saha içinde YD-M.Denizli'nin birlikte yarattığı bu beşiktaştan..

felix mourinho dedi ki...

pes atalım at. rahatlarsın

pecuchet dedi ki...

felix mourinho dedi ki...
pes atalım at. rahatlarsın

bu adamın da tek derdi ikinci kol olmak canım saşldksadşkaşda.

o değilde ,9 unda geliyorum ayarlayın.