29 Ekim 2009 Perşembe

Bilica - Keita 3 Maç || Fenerbahçe 2 Maç Seyircisiz


PFDK, cezalarını genellikle sonradan indirime gidilsin diye verir. İtirazlar felan yapılır sonra da indirimle cezalar uygulanır. Fabio Bilica 3 maç ceza aldı. Keita da 3 maç. Keita bir kupa maçı oynadığı için 2 lig maçı ile kurtaracak. Bilica ise 4 lig maçı yanlız bırakacak takımını Ankaraspor yüzünden. Derbide yok yani kısacası. 1 maç indirilse ve 2 maça düşse Bilica'nın cezası, yine İnönü'de yok. 2 maç seyircisiz Fenerbahçe. 1 maçı da tarafsız sahaya alınıp, İzmir'e gidilir. Eğer indirilmezse bu şu demektir, Fenerbahçe seyircisi 2010 yılına kadar Turkcell Süper Lig maçlarını Saraçoğlu'ndan izleyemez.

Sonuç olarak; verilen cezaları kimse beğenmeyecektir. O yok şunda böyle oldu, bu yok orada şöyle oldu diyecek, 2 gün sonra unutulacak yani.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

zamanında biz sezona 5 maç seyircisiz başladık orda olanları hatırlıyorum da ne hakemin kafası yarılmış nede oyunculara seyirci tarafından zarar verilmişti .
TFF 2 taraflı faturalar kesiyor yalnız bu olanlar Ali Samiyende olsa idi bilmiyorum 67 maç ceza almıştık TFF kutluyorum burdan

ozhi dedi ki...

peki ya bobonun belediye macinda yedigi kirmizi karta ne demeli yumruk atmadigi halde cinayete tesebüsden 5 mac ceza almisdi bobo ve keitayi düsününce forzada birisinin dedigi aklima geliyor "bobonun ekstradan sahada rakibe tecavüz etmesi gerek "demisdi belediye macinda kacmisdi Besiktasin Sampiyonlugu onuda unutmamak lazim

Val Resnick dedi ki...

Adsız kardeşim bir o sulu maçı bir de bu maçı. Ondan sonra beynin ile parmakların arasında kordinasyon kurup tekrar yorum yaz diyorum sana.