5 Haziran 2009 Cuma

İlhan Mansız ve İbrahim Toraman || Yusuf Şimşek ve Mehmet Topuz




İki adamın ortak özellikleri: İksini de Fenerbahçe almak istedi; ikisi de Beşiktaş'a katıldı. O günlerde sütunlarda "Beşiktaş'ın Fener'e Çalımı" diye nitelendirildi bu olaylar. Benzeri birkaç transfer daha yaşanmıştı ancak şimdi isimler hatırlamıyorum. Şimdilik aklıma fazladan sadece Ümit Bozkurt geliyor. Aynı sezon sadece Yusuf Şimşek'i Beşiktaş'ın elinden kurtarabilmişti Fenerbahçe. Şimdi de Topuz'u kaptırmamak adına savaçıyor. Sonuçta bu iki adam (Toraman ve Mansız) Beşiktaş'la özdeşleşen isimler oldu. Belki de Topuz da Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet verecek bir adam. Yalnız gündem çok hızlı iki gündür. Topuz transferi, Galatarasaray'ın Rijkaard başarısı ve tekrar topuz transferi. Sabah kalkıp işe gittiğimde gündem neydi şimdi ne... Oyunlar oynamayalım bence.

Sonuçta şu dakikadan sonra Topuz Fenerbahçe'de oynamak isterse kendi bilir ancak aksi durumlarda oynaması mümkün değil. Forza'da da belirtildiği gibi oyuncu istemezse gitmez. (Örnek: Aydın Karabulut Neden Bursa'da Değil?)

Yakında bir de Süper Kupa maçı var. Merakla bekliyoruz gelişmeleri.

Son söz Mehmet Topuz'da. Bu saatten sonra "tamam ben Fenerbahçe'ye gideceğim" der ise kendi bilir. Yazarımız Felix Mourinho ona uygun bir video daha bulur nasıl olsa. (:

0 yorum: