5 Haziran 2009 Cuma

Bütün Basın Tıraş, "Forza Beşiktaş"! || Forza'dan Al Haberi




Tarih 28 Mayıs 2009, ForzaBeşiktaş forumları:

Nihal Sağlamkendirligil yazıyor:
Benım bı arkadaşta mehmet topuzun cok yakın arkadası.
Gelıcekse turkıyede Besıktastan baskasına gıtmez demıs menejeri.
Volkan Yigiter yazıyor:
Kayserispor Forumundan "suvari" isminde bir arkadastan alinti:"Bu haber doğru dün topuz üniversitede idi, birini ziyarate gelmişti orda bir grup topuza transfer var mı diye sordu topuzda var kısmetse beşiktaşa dedi. büyük ihtimal gidiyor."
Cem Tercanlı yazıyor:
kaynak çok sağlam. Beşiktaşımıza hayırlı olsun 3+1 sözleşme dahi imzalanmış.

Forza bir hafta önceden gidiyor. Tabii ki Forza'da bunları, basında Fener'e gittiğini okuyunca şaşırıyorduk ancak transfer resmi sitede yayınlanınca çok da şaşırmadım Forza sayesinde. Adamlar bir hafta önceden 3+1 sözleşmeyi bile duyurmuş, daha ne olsun "ULAN"!

Evet, Mehmet Topuz transferi'ni %99 bitirdi Beşiktaş.

Mehmet Topuz olayların geliştiği gece NTV Spor'a konuştu. Tabii şimdi Mehmet Topuz'un Beşiktaşlılığı sorgulanacak. Kimse samimi bulmayacak falan. Ama ben en çok basını sorguluyorum. Sokaktaki adam biliyor Beşiktaş'a gideceğini, siz Fenerbahçe'ye gideceği yönünde haberler yapıyorsunuz. Fenerbahçe taraftarını kandırmak daha çok hoşunuza mı gidiyor?

Ah pardon, Fenerbahçe'nin tirajı yüksekti değil mi?

O zaman kusura bakmasın kimse. Ortak blogumuza yanlı yorum yazıyorum:

BÜTÜN BASIN TIRAŞ "FORZABEŞİKTAŞ" !

1 yorum:

stalker dedi ki...

sabah gastesi uyduruk van nistelrooy haberini ilk sayfadan duyurmuştu ama topuzun beşiktaşa transferi ilgilerini çekmemiş. boşuna demiyoruz basın traş diye.. yılın transferidir bu arkadaş, bunu yazmayacan da neyi yazacan ...