28 Şubat 2009 Cumartesi

Yıkık Bir Adam




Beyefendiyi sevmeme için herkes bi' şeyler söyler. Fenerbahçeliler ise çok sevdikleri başkanlarını "Yaa adamı kıskanıyorlar, ondan sevmiyor kimse" diyerek korurlar. Tamam da kıskanılacak neyi var bu adamın? Elde ettiği bir başarı varsa geçen sene Şampiyonlar Ligi performansı. Tamam da onun "tesadüf" (!) olduğunu hepimiz biliyoruz. Evet evet, Aziz Yıldırım kendisi dedi onun tesadüf olduğunu. Tam tarihi hatırlamıyorum ama "Galatasaray UEFA'yı tesadüfen almıştı, devamı gelmeyen başarıların hepsi tesadüftür" gibisinden bir açıklamayla futbol dünyasına renk katmıştı kendisi. Eh, geçen sene yarı final oynayan Fenerbahçe nerede, bu sezonun Fenerbahçe'si nerede?..
Demek ki tesadüfmüş o da. Başkan bu aralar yorgun, üzgün ve yıkık. Takımı kötü bir sezon geçiriyor. Daha da kötüsü reklamını yapacak bir şeyi kalmadı. GS şampiyon olduğunda bile "Başkanlığı bırakıyorum" diyerek ilgiyi üstüne çeken bu adam. 13 yaşında kardeşlerim var, ikizler. Biri iyi bir şey yapınca diğeri ya hasta olur ya da bir yeri ağrır falan. (bilmem anlatabildim mi?) Şimdi GS Kadıköy'e yaklaştıkça neler hissediyor merak ediyorum. Ligden zaten kopmuşlar. Sivas, Ts, BJK haberleri artık prim yapıyor. Fenerbahçe ile alakalı en fazla Aragones gitsin mi tartışmaları.

Başkan aylık yayın organına açıklamalar yapmış yine.
Tüm çalışmalarımıza ve harcadığımız mesaiye rağmen, futbol takımımızın bizlere bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı maalesef sürmekte, kupa ve lig şampiyonluğu şansımız devam etse de, takımımızın oynadığı futbol bizleri gelecek için umutlandırmıyor. Tüm başarıların sorumluluğu bizler nasıl taşıyorsak başarısızlıkların sorumluluğunu da yine bizler taşıyoruz.
Hatırlatayım diyorum, Fenerbahçe'nin kongre-seçim yaklaşıyor. Aziz Başkan'da bir ateşlenme söz konusu. Bence Başkan Fenercell'leri seçim aracı olarak kullansın.

0 yorum: