17 Ağustos 2010 Salı

Niang'ın Pabuçlarındaki Sarı Kırmızı

Futbolu dışarıdan, ekrandan felan izlemek ayrı bir tat. Hepsini yazacağım ama şu Niang'ın kramponları meselesine 1-2 cümle yazmazsam olmaz.

Niang'ın ayakkabıları sarı. Bağcıkları kırmızı. Ne oldu. Hemen Galatasaray'lı. Emre Belözoğlu'ya göre evet. Stoch ve Niang'a hemen bildiriyi vermiş. Bu 2'li google'a bir Emre Belözoğlu yazsa Terim'den dayak yediği, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye golden sonra hareket çektiği, Galatasaray formalı bir sürü video, resim felan görecek. Neyse.

Fenerbahçe logosuna da bir bakalım. Bir daire içerisinde bir arma. Arma dışındaki renk kırmızı. Armanın ortasında sarı ve lacivert renkler. Eee armanda da sarı ve kırmızı var. Formanı yırt o zaman Emre.

Bu renkler, ayakkabıda sarı - kırmızı felan, neyse. Ah Emre, umarım kazandığın başarıların hepsi Galatasaray forması ile olmaz. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra da bir takımda bir tane de olsa kupa kazanırsın.

3 yorum:

Arif dedi ki...

Bu blog neden böyle yahu, "Armanın ortasında sarı ve lacivert renkler. Eee armanda da sarı ve kırmızı var. Formanı yırt o zaman Emre." böyle saçma olay mı olur.

Arkadaş, sen Emre'nin bu olaya ciddi bi eleştri getirdiğini, tavır aldığını filan düşünemeyecek kadar mı olgunluktan uzaksın, geyiğine söylemiştir belki böyle birşeyler.

t_okan dedi ki...

Emre böyle bi konuda uyaracak son adam olsa gerek :):)

Futbo.Net dedi ki...

bunlar türk medyasının saçmalıkları, olay tamamen hayal ürünüdür muhtemelen.

bu arada niang'ın kırmızı bağcıkları kullanmasının nedeni aids'e dikkat çekmek, aynısını stoch da kullanıyor.