29 Temmuz 2010 Perşembe

Merhaba, Biz Mustafa - Ayhan - Barış 3'lüsü




Yaşlarımızın önemi yok. Galatasaray orta sahası bu sene bize emanet. Geçen sene de bize emanetti. Ortak özelliklerimiz arasında; isabetli pas yüzdemizin %20'yi geçmemesi, ileri pas atamamamız, faul yapmadan top kapamamamız, orta kesemememiz, topa vuramamamız var.



Kendimizi sırayla tanıtalım.

Ben Ayhan Akman. Luce zamanında geldim. Zamanında 8.5 Milyon Dolar ettim. Beşiktaşta 8.5 maç bile oynamadım. Galatasaray formasını giyerken Luce zamanında ve Gerets zamanında iyi 2 sezon geçirdim. Yıllardır yatıyorum. Rakibe karşı müdahale yaparken faul yapmadan top alamıyorum. Dikine oynayamıyorum. Artık yana da oynayamıyorum.

Ben Mustafa Sarp. İçlerinde yeteneksiz olduğunu kabul eden benim. Ama mücadele etmeye çalışıyorum. Yeteneksizlikle, çabayla bu kadar. İlk geldiğimde kenarlara pas felan atıyor, duran toplara vuruyordum. Şimdi o da yok. Duran top desen o da yok.

Ben de Barış Özbek. Kendimi tanıtmak isterdim ama internet sitem için apaçi pozlar vericem. O yüzden anlatmıyorum. Zaten poz vermek yerine boş zamanımda Florya'da orta çalışsaydım bir tane ortam kendi arkadaşıma giderdi. Ama 1 tane ortam kendi arkadaşıma asla gitmez. Zaman zaman 5m ileriye pas atamam. Rakibe top kaptırırım.

İşte böyle. Pas attığımız yerde takım arkadaşımızın bulunmamasını anlayamadık. Galatasaray orta sahası bize emanet. Özellikle sağ kenarda Serdar Özkan var iken bizi kimse tutamaz.

5 yorum:

TA dedi ki...

felix sen hangi maçı izledin acaba? galatasarayın en pas yüzdeli oyunlarından biriydi.bence yol yakınken blog yazmayı bırak kardeş.
sarpın uzun paslarını görmediysen vah vah

felix mourinho dedi ki...

@TA

en pas yüzdeli. mustafa sarp. doğru barış - ayhan'ın 3m'ye top atamadığı yerde 3m'ye top atmak isabetli pas olur. bir tane de uzun topunu görmedim 90 dakika. taca gidenlerden bahsediyorsan peki.

Adsız dedi ki...

yüzde yüz haklısın felix ! bu üçünü halı sahaya çağırmam bn.

Adsız dedi ki...

bir haber sitesi yazınızı paylaşmış.

http://www.365gunspor.com/haberdetay_40833_Merhaba-Biz-Mustafa---Ayhan---Baris-3lusu.html

felix mourinho dedi ki...

@bostanciogludevran

o site bizden kaynak göstererek yazımızı yayınlama hakkına sahip bir site. izin istediler kaynak ile yayınlamak için. kabul ettik. 6 aydan fazla oluyor belki de. bay kerahet'in işleri işte.