27 Temmuz 2010 Salı

2 Yıllık Bir Devrin Kapanışı : Haldun Üstünel İstifa Etti


Hikayenin başını biliyorsunuz. Fernando Meira, Harry Kewell, Milan Baros derken başlayan efsanenin 2 sezondur alınan 5.lik ve 3.lükten sonra kapanışı oldu bugün gerçekleşen olay. Haldun Üstünel yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti.

Takımı da Mesut Bakkal'a emanet edin, Jan Polak, Inamoto, Bouzid felan getirin. Hatta Rijkaard'ı, Elano'yu gönderin kenara da Adnan Sezgin'i koyun. Öpün, başınıza koyun. Adnan Polat'ın son başkanlık dönemi de resmen hayırlı olsun.

Tribünlere geri dönsün Haldun Üstünel. Aramıza geri dönsün. Ait olduğu yere. Bir listenin 1.sırasındaki adamları getirmek gibi bir huy edindirdi, 18.sıradaki adamları Eylül'de getirenlere inat. Yolun açık olsun. Hiç bir başarı cezasız kalmaz çünkü.

1 yorum:

lions dedi ki...

bugun herkes de haldun yazıyor ama içini, dışını bilmeden yazıyor işte.. ne yapmış diye sorsan transfer yapmış diyorlar sanki kendi parasıyla yaptı..onun dışında ne yapmış anlamadım ki.. yiğit şardan ın neler yaptığını saysan şu kulup o transferleri yapıyorsa yiği şardanın projeleri yzuunden yapıyor aslında.. ama haldun da haldun türklerin futbol aklı bu kadar işte transfer olsunda ne olursa olsun..eline klavye geçiren yazıyor naparsın..