29 Temmuz 2010 Perşembe

Ciddiyetsizler, Yeteneksizler, Beceriksizler


Skor yazarlığı değil bu. 75 dakika boyunca rakip takımın varlığı yok sahada. Belgrad'ın bir santraforu var. 1 milyon Euro'luk. 4 tane defansı, özellikle Servet'i bir oraya, bir buraya salladı durdu. Lucas olmasa 2-2 bile olmazdı. Galatasaray'ın bir hücum organizasyonu, hücumunda oynayan isimleri var. Arda olmazsa o 1 milyon Euro'luk adam kadar etmez.

Orta sahada 3 kazma var. Ama cidden 3 kazma. Adlarını vermek istemiyorum. Takımda aslında bir Arda var. Bir Lucas. Gerisi bedenen orada. Kafa yok. Ciddiyetsizlik had safhada. Yeteneksizlik zaten formadan taşıyor. Beceri desen çizgi üstünden gol atamıyorsun. 2-0 yapmışsın. Ama zor bela. Rakip kalene 2 kere geliyor. 2-2. Sen bir tane orta kesemiyorsun.

Rakibi ciddiye almamışsın. Şov yapmaya çalışıp, batırıyorsun. 1 tane santraforu 4 kişi, önünde 3 orta saha savunamıyorsun. Adamlar 89'da bomboş kafa vurup gidiyor. 10 dakika önce de amatör takımın yemeyeceği golü sana atıyor.

Takım hazır değil. Aslında bu gidişle haftaya hazırlanmaları gereken bir Avrupa Ligi de olmayacak.

Arda olmazsa, Kewell girmezse bu takıma, eve 2. çanağı taktırıp Young Boys felan izleyelim. Hiç değilse orta kesen sağ kanat - sol kanat adamları var. Mustafa - Barış - Ayhan'a 35Tl verip canlı izlemekten iyidir.

2 yorum:

AD dedi ki...

O mallar çıldırttılar beni.Bir futbolcu pas atmayı bilmez mı ya??Bunlar bilmiyor.Yemin ederim bilmiyor.

gillerprensi dedi ki...

ben taraftarı da işaret etmek istiyorum. bu sene de böyle sessiz kalınacaksa işimiz zor...

tribünlerde örgütlenme yok bana kalırsa. tribünlerde bağırmayan con con taifesi çoğunlukta.

takım henüz hazır değil eyvallah ancak taraftar da hazır değildi