28 Temmuz 2010 Çarşamba

Merhaba, Ben Gökhan Zan


Yaşım 29. Hatay'lıyım. İsmimin Hatay telaffuzu Gekhen şeklindedir. Bizim oralarda herkeste benim formam vardır. Ben hediye ettiğim için değil. Lütfen. Çanakkale Dardanelspor'da sivrildim. Beşiktaş beni aldı. Ama daha sonra "Gaziantepspor'dan adam almazsak sezona başlayamıyoruz, vallahi işlerimiz rast gitmiyor" politikası yüzünden kiralık olarak gittim. Geri aldılar.

Formda olduğumda, konsantre isem, havadaki sineğe bile kafa atarım. Tank gibi rakibi ezerim. Toraman atıldığında tek başıma Bursa'ya direnmiştim. Pozisyon dahi vermeden ezdim bütün Bursaspor'u.

Tigana döneminde omzum çıktı. Sakatlandım. İyileştim. Tekrar omzum çıktı. Yine iyileştim. Ama formumu kaybettim. Sürekli sakatlanır oldum. Cehennem Silahı II'de ki Mel Gibson gibi omzumu kendim takıp, çıkartır oldum.

Sağlam döneminde bu kez adale sakatlıkları yaşadım. Kadıköy'de 2-1 kaybettiğimiz Fenerbahçe maçında uzun top atarken sakatlandım. Bu maça kadar toplam 17 kez sakatlanmıştım. İyileştim, yine sakatlandım. Metalist maçında iyi eskortluk yaptım. Takımdan gönderilecektim ki, Denizli hocamız geldi.

Denizli döneminde, hocanın prensi oldum. Kaptan bile yapıldım. Arada yine sakatlandım. Belediye maçında 83'te yediğimiz golden 45 saniye sonra galibiyet golünü attım.

Milli Takım formasını giyerken Çek C. maçında rakibe tekme atıp sakatlandım. Turnuvayı kapattım.

Galatasaray'a geldim. Servet ile sezona iyi başladık. Ama yine sakatlandım. Toparlayamadım. Anladım ki, sağlık ekibi beni transfer etmiş. Ama pek farkedilmedim. Sağlık ekibi benden daha popüler isimlerde sakatlıklar yarattı.

2010-2011 sezonunun ilk resmi mücadelesi olan OFK Belgrad maçında sakatlığım nedeni ile oynayamayacağım. Bu kez boyundan dolayı.

Ama bu sezon herkes gerçek Gökhan Zan'ı izleyecek. Bu sezon olmazsa da gelecek sezon kesin herkes gerçek Gökhan Zan'ı izleyecek. Elbet bir gün herkes gerçek Gökhan Zan'ı izleyecek.

2 yorum:

Görkem dedi ki...

Gstv'de katıldığı programda 40 yıl dır Galatasaray'a en büyük hizmeti veren adammış gibi konuştu birde,sinir oldum.

Unknown dedi ki...

gökhan gibi bir çalışan olsaydım paramı almaya utanırdım.