30 Temmuz 2010 Cuma

Başlık Bile Bulamadım Bu Kez


Barış kimi zaman da yalnız kalmayı tercih ediyor. Yalnız kaldığında ne yaparsın diye sorduğumuzda espirili bir dille yanıt veriyor "Bir filozof gibi hayatın anlamını bulmaya çalışırım."
Barış Özbek'in kendi resmi sitesinden...

6 yorum:

gillerprensi dedi ki...

alamancı arkadaşın böyle cevaplar vererek ülkede komik duruma düştüğünün bile farkında olduğunu düşünmüyorum. keza bu demeci almanya'da vermiş olsaydı saygıyla karşılanırdı. felsefenin hatta birçok sosyal bilimin osuruktan teyyare addedildiği bir ülkede böyle bir demeç komik kaçmış tabii.

onu bunu boşverelim de bence barış önemli bir futbolcu galatasaray için. kim ne derse desin. mesut özil ile aynı jenerasyonun parlayan yıldızıydı almanya'da.-mllli takım bazında- tabii stillleri ve mevkilerinin farklı oluşu kıyas bile kabul etmiyor aralarında ancak barış'ı bir sabri haline getirmemek gerekiyor!

muyek dedi ki...

Gurbetci style , bu resimler hic bir sey , modifiyeye epey merakli , arabalarini modifiye ettigi yetmemis , kendini de etmis belli :)

felix mourinho dedi ki...

@eeyore

onu bunu boşverelim de bence barış önemli bir futbolcu galatasaray için.

barış ancak rakip için önemli futbolcudur.

gillerprensi dedi ki...

@felix mourinho

her yenilgi sonrası bir futbolcumuza sallayacaksak boş verelim bu işleri. gerçi neyin hesabını yapıyoruz di mi, takımın 3 sezondur en iyisi Arda'yı bile sırf sevgilisi var diye yuhalayıp ana bacı sövmedik mi. Bizdeki olay budur

felix mourinho dedi ki...

vallahi her yenilgi sonrası tek kızacak ismim var. barış. sivasspor maçında yapmaya çalışıp yapamadığı insanlık dışı hareketten sonra bile gitmesine inandığım isimdir barış. ateşle oynayıp, kendisini geliştirmiyorsa, hala açtığı 5 ortanın 1 tanesi bile yerini bulmuyorsa yazık

gillerprensi dedi ki...

o terbiyesizliğiyse mesele söylediklerine aynen katılıyorum ancak genel itibariyle genç bir oyuncu ve sabretmek gerekiyor sanırım. fizik kapasitesi oldukça iyi barış'ın bunu olumlu kullanabilecek bir adam varsa o da rijkaard'tır. oyuncuların tapacağı bir teknik "baba" olmalıdır hollandalı keza bana kalırsa oyuncuların tüm hareketlerinden o sorumludur; nasıl ki sınıftaki olumlu ya da olumsuz her öğrencinin hareketinden öğretmenin sorumlu olduğu gibi.