15 Mayıs 2010 Cumartesi

Transfer Dönemine Doğru Beşiktaş #2





Daha önce "Kim Gider" yazısıyla yabancılardan kimlerin gönderileceği konusunda bir şeyler yazmıştık.

Gidecek 1 yabancı belli olmazken, kimyası artık Beşiktaş'da tutmayan iki kartal uçtu.

Problem çocuk Batuhan ve Arda'ya çalım atmayı öğreten Serdar Özkan gitti. Batuhan'ın transferi hakkında yazmıştık zaten. (Yazı Burada) Serdar Özkan hakkında da önceleri yazılar yazmıştık, her defasında ona da "bir umut, bir umut" demiştik. Yıllardır üstüne koyacaktı, koyamadan gitti. Galatasaray ile anlaştığını artık sağır sultan bile duydu; bugün de tesislerde takıma veda etmiş.

Artık yalanlanacak bir tarafı da kalmamıştır herhalde. Tottenham'a gitmesi muhtemel Arda'yı Gio ve Serdar transferiyle doldurmak istiyor gibi görünüyor Galatasaray. Beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı da Gökhan Zan'dan sonra ikinci çalım için teşekkürlerini sunuyor.

Beşiktaş tarafına geri dönelim. Yerli transferde gözde isim Volkan Şen bitti deniliyor. Hatta bazı futbol komplo teorisyenleri Volkan'ın bu haftaki maç için cezalı duruma düşmesini "referans" gösteriyor. Referans absürd olsa da duyumlar kol geziyor.

Bir başka yerli transfer Necati Ateş olarak görünüyor. Nobre'nin yollanması haline müthiş bir hareket olur. Tabii Nobre yollanabilinir mi? O maaşı başka bir yerde alamayacak adam bir yere gitmez; gitse de Figer izin vermez. Nobre, Bobo, Necati aynı 11'de; sahada tek forvetli sistem varken gereksiz olur gibi.

Not: Necati Galatasaray'la da anlaşabilirmiş.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

necati'yi gelir mi bilmiyorum, gelirse nobre varken ne kadar gerekli olur onu da bilmiyorum. ama yönetim bobo yu gönderip bizi nobre necati ile uyatacaksa o knuya hiç girmiyorum :D dilerim olmaz.

bir q7 transferi söz konusu, olursa denizli nin onu sol kanatta ters ayak oynatmak istediğini biliyorum. volkan şeni ise sağa istiyor. volkan şen demişken, çok büyük bir ihtimalle volkan seneye beşiktaşta forma giyecek bnmde bu konuda duyumlarım sağlam.

quaresma, volkan şen ve necati ile transfer biter mi? daha eksikler var mı? var. bakalım kimler gelecek. benim bişdiğim denizli 2. ligden yine bir adam getirecek, hemde ege bölgesinden.

SirEvo dedi ki...

Necati'den pek umudum yok, gelse bile iş yapacağını sanmıyorum. Ki Fenerbahçe'ye gitmesi daha bir muhtemel gözüküyor. Şaşırmam en azından.
Volkan Şen gelirse önümüzdeki sezon atak hattımızda gözle görülür bir iyilik olacağı kesin ama şu 2 adamın bize maliyeti ne olacak? Bunlara verilecek paralar yerine dışarıdan daha iyileri alınamaz mı? diye kendi kendime soruyorum. Bkz. Tabata

Şöyle bir olay olsa, transfer muhabbetlerini hiç öğrenmesek. Transfer döneminin son günü gidenler kalanlar açıklansa çok daha iyi olacak. Etraf daha az dalga geçer hem. :P :D

Bay Kerahet dedi ki...

@Sir

valla öyle son gün bir anda açıklansa her şey, kalp krizi patlaması yaşanır. bu işler alıştıra alıştıra yapılıyor :)

bak mesela iki senerdir quaresma'ya alışıyoruz. anca gelecek :)

bana bi anda Bobo satıldı deseler; kendimi keserim. alıştırarak yapsalar daha iyi.

SirEvo dedi ki...

Şu takımda "yangında kurtarılacaklar" varsa onun da başında Bobo'dur bana göre. Satıldığı gün gelirim yanına beni de kesersin. :D

Tabata'nın 8 milyonluk bonservisinden sonra hala yaşıyorsan bişey olmaz tabii orası da ayrı. :D

@Adsız
Bize de ancak 2. ligten adam gelir. Şu takıma Uğur İnceman, İbrahim Kaş gibi sığ futbolcular istemiyorum ben artık. Denizli'ye söyle lütfen, q7'yi nerede oynatıcağını biliyorsan... :D

TA dedi ki...

serdar özkan için yıllardır üstüne koyamadan gitti demişsinde serdar 23 yaşında ve 3-4 takımda kiralık oynamış.biz çabuk tüketmeyi seviyoruz sanıyorum.yüzler hemen eskiyor.ha birde serdar da hata varda sardarın üstüne hiçbirşey koyamayan teknik adamlarda hata yok mu?bence serdar hızlı dikine oynayan oldukça yetenekli bir kanat oyuncusu.tam fergusonluk.