13 Mayıs 2010 Perşembe

Transfer Sezonu Açıldı (?)

Sezonu Fenerbahçe'ye oranla çok daha erken kapatan Beşiktaş ve Galatasaray'da inceden başladı transfer operasyonları. Fenerbahçe için de dedikodular mevcut.

Beşiktaş Batuhan'ı göndererek ilk resmi transferini yaptı. Eskişehirspor'a 2 Milyon artı değişik koşullarla satıldı Batuhan Karadeniz. O konuda hakkındaki yazımın son kısmında görebilirsiniz koşulları. Bir de iki yıllık muhabbet Ricardo Quaresma. Resmi olarak görüşmelere başlandığı açıklandı. Önce taraftar bunu olumlu aldı. "Galiba Ricardo Geliyor" dedik biz de. Önce sponsor aranıyor dendi, sonra Mustafa Denizli istemedi dendi. Şimdi iş yattı deniyor. Çok malzeme çıktı bundan. Son olarak da Necati Ateş tartışılıyor. Necati sözleşme imzaladığını yalanladı. Ancak istenirse imzalamaya hazır olduğunu da söyledi. (Necati sezon sonu bedavaya istediği takıma gidecek) Arada bir de Kuranyi denmişti. O da gideceği takımı erkenden seçti de rahatladık milletcene.

Fenerbahçe'de ise Krasic konuşuluyor. Önce Beşiktaş ile adı çıktı bu adamın. Mansimov getirtecek falan dendi. Sonra Fenerbahçe muhabbetleri dönmeye başladı. Menejeri ise Bayern ve Man U devrede dedi. Bonservisi de muhtemelen 17-20 Milyon arası olacakmış. Premier Lig'e yakın görüyorum ben onu. Bir ihtimal de bu transfer İnönü'de bitti. Kaptan, Krasic'in senelik 5 Milyon isteğini kabul etti. (:



- Five Captain Five...
- Five?.. Hee, 5 mi? N'aptın aga sen?

Resmi açıklamalardan biri de Galatasaray'dan geldi. Mehmet Topal için Valencia devredeydi uzun zamandır. Sonunda tatlıya bağlandı. Geçen seneden ertelenen transfer gerçekleşti belki de. Bir süre Guti konuşuldu. Hatta transfer şartlarından biri de Guti'nin gelip kaptan olmasıydı dendi. Bunlar GS yönetimi tarafından yalanlandı.

Sercan, Volkan, Ozan... Bursa'nın bu üçlüsünü satmak istemiyor Ertuğrul Sağlam. Ancak yarın bir anda her şey değişebilir.

Teknik Direktörler konusunda ise Mustafa Denizli dışında kimsenin yeri garanti değil. Daum'un başarılı olsa da gönderilmesi konuşuluyor. Benim bildiğim Aziz Yıldırım bırakmaz Daum'u. Bir de Rijkaard'a talipler var. Milan falan deniliyor. Aslında gayet mantıklı senaryo. Paragrafın başında Mustafa Denizli'nin yeri garanti demiştim de, vazgeçtim demiyorum.

0 yorum: