13 Mayıs 2010 Perşembe

Beşiktaş 3-1 Kasımpaşa (A2 Ligi) / ŞAMPİYON ÖZKAYNAK GELECEĞİMİZDİR!




Bu haftaki maçta A2 Takım'da önemli eksiklikler vardı. Gerçi böyle eksikliklere can feda. Ali Küçik, Cumali Bişi ve Atınç gibi isimler A Takımdaydı. Bir de Batuhan Es-Es yolunda bavul topluyordu. Batu hariç bu üçü, üç bölgenin önemli adamları. Özellikle forvette Ali'nin eksikliği çok göze batıyordu. Erkan Kaş'ın da öncekilere nazaran daha az ortalıklarda olması da etkendi ancak maçı kazanarak Marmara Grubu Şampiyon'u oldu Beşiktaş.

Gerek sıcaklar, gerek Kasımpaşa'nın kapalı oyunu ilk yarıda temposuz sıkıcı bir maç yarattı. İkinci yarı gollerle birlikte daha zevkli bir hal aldı.

Ömer Karancı göz doldurdu. Onur Bayramoğlu fiziksel olarak hâlâ geride ve ürkek oynuyor. 6 numaralı oyuncu Emir'in farklı bir tarzı var ve beğeniyorum. Orhan Gülle sene başında U-18 Millî Turnuvasında en iyi orta saha ödülü almıştı. Neden hakediyor olabileceğini gördük. İki yönüyle oyunu oynayan bir arkadaş.

Furkan Şeker, yeni Toraman olabilir gibi. Ceza sahasında hareketli ve fırsatçı bir stoper, golünü de attı. Bir de 92'li Sezer Özmen var. Alttaki fotoğraftaki kardeşimiz. Mücadeleci ve sert bir yapısı var. Yerli stoperlerin topu yanındakine atmaktan aciz olduğu ülkede umut veren oyuncularından biri. Maçın en iyilerindendi.



Samet'e birilerinin "topu ve enerjisini ekonomik kullanma" konusunda ders vermesi lazım. Her aldığınız topu 30 merte sürüp 5 çalım atmak zorunda değilsiniz. Gençliğine vermek lazımdır. Beklerde oynayan Oğuz ve Caner normal oyunlarını oynayıp görevlerini yaptılar. Ancak göbekten kanada oyunu açmakta sıkıntı yaşayınca boşa koşmuş oldular çoğu pozisyonda.

Sonuçta yine güzel bir gündü. A2 Takım'ı İnönü'ye alma konusunda çok çaba sarfettiğini bildiğimiz Yemen Ekşi Abi'ye ve ona yardımcı olanlara teşekkürler.

0 yorum: