8 Mayıs 2010 Cumartesi

Galatasaray - Antalyaspor


Fotoğraf aslında Galatasaray'ın özeti. Çöküşü. Bitişi. Takıma güzel futbol oynatsın diye getirilen adamın, 1 sene içerisinde ne teknik direktörlüğü, ne futbol bilgisi, ne çalışma izni, ne de kemer tokası kaldı. O da bugün devre arasında bu pozu verecek duruma geldi.

Galatasaray, ne oynamış daha doğrusu hiç bir şey oynamamış bütün maç. Herkes tatil rezervasyonunu yapmış, Dünya Kupası'nı nereden izlerim, nereye giderim derdinde.

Galatasaray bu hale getirildi. "Küçük ama mide bulandıranlar"dan tutun, "büyük deyip her fırsatta Galatasaray'a çakan kaptanlar"a kadar bu duruma geldi bu takım. Sezon sonunda da "bütün suç benim der Frank"imiz. Tam Türk olur. Seneye bol bol 4.hakemin yanında ve son düdüklerle saha içerisinde kendisini görmek dileğiyle. Hayırlı olsun.

Maçta 1-2 bitti. Veysel Cihan'dan gol yedi Galatasaray. Ömer'den fırsat kaldığı sürece oynanan oyunda...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Galatasarayın kalecisinin Aykut olmasını 25 senelik bir Galatasaray taraftarı olarak kabul etmiyorum.Asla da etmeyeceğim

ultras/Movement dedi ki...

32 Yıllık bir taraftar olarak da ben Aykut'u kabul ediyorum... En azından yediği golden üzülebiliyor, bu kadar maç "giden her sevgilin ardından hep biz olduk el sallayan" bestesi misali kalesine giden her topu ardından sadece donuk bakışlarla bakmakla yetinen Franco'yu Galatasaray formasıyla izledikten sonra...