5 Mayıs 2010 Çarşamba

Fener Gol Gol Gol 28 Oluyor


Fenerbahçe koskoca 90 dakika boyunca takım olmak adına, takım oyunu adına 1 tane iş yapmadı. Bakın gol de dahil hiç bir şey yapmadı. Gol de uzun vurulan bir topa atlayan ve çarpıp önüne düşen Güiza'nın asisti ve Alex'in Alex'liği. Bunu alelade bir maçta da yapmıyor. Bir kupa finalinde yapıyor, daha doğrusu yapamıyor! Golün gerisinde veya önünde hiç bir şey yok. Karşısında ne var. Teknik anlamında yarısı bile etmeyen ama mücadele anlamında en az 5 katı mücadele eden bir Trabzonspor.

Şöyle söyleyelim. Trabzonspor Umut Bulut ile gol attı. Engin Baytar'ın Lugano'yu ekarte atıp ceza sahasındaki hareketleri ile gol attı. Son saniyede korner direğine gidebilecekken kaleye yönelip Colman ile gol attı. Burak Yılmaz ve Umut Bulut + Engin Baytar hücum hattına sahip bir takım 3 gol ile bitirdi maçı.

Bir de Daum var tabii kenarda. Ama cidden kenarda. Samet de kenarda. O da kenarda. Fark yoktu bu maçlık aralarında. 27 senedir Fenerbahçe de kupanın kaldırıldığı podyumun kenarında.

1 yorum:

gök. dedi ki...

Fenerbahçe 28 yıllık hasretine bir yenisini daha eklemiştir. Maçın bitimiyle henüz kupa kaldırılmadan Fenerbahçe taraftarı tribünleri terk etmiştir ki kendilerine yakışanı yapmışlardır.Alex'in golünden sonra Trabzonsporlular performansı daha da arttırmasına rağmen, Umut'un golüyle Fenerbahçe çok çabuk dağılmıştır. Herşeye rağmen, Trabzonspor'un hakkıyla aldığı bir maçtır tebrik etmek gerek** Cüneyt Çakır da kendinden beklenmeyen bir yönetim sergilemiştir ki bu Aziz'i kızdırmış olmalı**