24 Aralık 2009 Perşembe

Batuhan Karadeniz Eskişehirspor'a mı?





Kaynakçı & Duyumcu
mevsimi bu duyumla birlikte resmi olarak açılmıştır.

Hayırlı transfer bir dönemi olsun inşallah. İlk haber böyle geldi. Forza Beşiktaş forumlarından bir vatandaşın iddiası böyle. Bire bir Rıza Hoca ile konuşma fırsatı bulmuş bu arkadaş. Rıza Hoca "Neredeyse bitti, artık Batuhan Eskşehir'de diyebiliriz" diyormuş. Tabata'yı da istemişler ancak yönetim bırakmamış. Ancak bırakılırsa Es-Es'e öncelik sağlanacakmış.

Biraz da kendi "duyum"larımdan ekliyeyim. Batuhan'ın Eskişehir'e gittiği dönemin, Youla'nın Eskişehir'den ayrıldığı döneme denk gelmesi isabet oldu. Saha dışındaki "ortaklıkları"na tanık olmuş biri olarak Youla'nın pek güzel "abilik" yaptığını söyleyemem Batu'ya. Hani şu Batuhan hakkında gazetelerde okuduğumuz haberler vardı ya geçen sezon Es-Es'teyken. Kaptan kaçmalar, alem yapmalar. Yazılanların bir kısmı yalandı ancak gerçek olanlarda yanında hep Youla vardı.

Batuhan Nobre ve Bobo'nun arkasında 3. forvet kalacaktı büyük ihtimal. Şu yaşlarda futbol oynanaması büyük zarar olacaktı, inşalah Eskişehir'de forma bulur ve gelişimini sağlar.

2 yorum:

maç oyunları dedi ki...

batuhan eskişehirde tekrar kendini bulur bence. geçen sezon iyi maçlar çıkarmıştı.

SirEvo dedi ki...

Bence Es-Es'e gitmez. Dana gibi, 100 kilo falan ama Nobre'den iyi oynar bence şu sıralar. Ama Bobo'ya bel bağlarsak bu sezon bitmez. Tamam Bobo da iyi adam ama ne bileyim her an yolda bıracakmış gibi geliyor ya...