25 Aralık 2009 Cuma

Önder Hakkında 2-3 Cümle


Önder, bileğini kesti, sakatlandı felan. Bugün çıkan haber ise "Önder, Satış Listesinde". Bir ismi satış listesine koymak ne demek. Biz senin performansından memnun değiliz. Başka kulübe seni verebiliriz. Şimdi, bu düşünce, fikir, zikir doğal olanı, normal olanı. Peki, anormal olan ne bu olayda?

Olaydan sonra, Ercan Saatçi'nin gazetesine baktım. Malum, içeriden ne varsa öğrenir diye. Klasik yazılar. Ligtv, Galatasaray'a yolluyor, Adnan Sezgin yalanlıyor. Şimdi, satır aralarında Hürriyet'ten okuduğum bir olay var bu olayda. Buradan sonra haberdeki bu kısmın doğruluğunu kabul ederek yazıma devam ediyorum. Menajer ile yapılan toplantıda Aykut Kocaman var. Tamam. Bir de bizzat Aziz Yıldırım var. Aziz Yıldırım. Kim? Başkan. Önder'e kadar, altında Teknik Direktör, onun yardımcıları, sportif direktör, futbol şube sorumlusu var olan bir adam Başkan.

Oyuncu kazanmak ile ilgili muhabbetlere girmeyeceğim. Başka bir ülke vatandaşı olarak Türkiye'ye gelse Daum'un Gökhan'ı bile kesebileceğine eminim zaten. Kazım ve Güiza örneklerinden yola çıkarsak Önder veya başka bir yerli üzerine ne kadar düştüğü ortada. Önder'in içinde bulunduğu durum da ortada. Fenerbahçe'nin stoper derinliğinden bir eksilme neticesinde. Transfer gelecek desek, Bilica - Lugano arkasına kim gelebilir ki?

0 yorum: