24 Aralık 2009 Perşembe

A2 Görevini Bırakan Sergen Yalçın


Sergen Yalçın; Ntv, Ntvspor arada Acun'un programında halı sahalarda takılmak haricinde görevini yaptığı A2 teknik direktörlüğünü bıraktı. Hani böyle söyleyince sanki alelade bir iş yapıyor gibi görülebilir. 16 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alıp, devreyi en yakın rakibinin 9 puan önünde lider tamamlamıştı Sergen.

Nedenini ise; “Bu kararımın arkasında bir şey aranmasın. Her teknik direktör, bırakması gerektiği anda bırakmasını bilmeli” diyerek açıkladı Sergen. Anlaşılır yakında elbet. Belki de cidden sıkıldı be. NTV güzel tabi. Playstation'da oynuyordur arada. Olan ise arkada "bırakma" diye ağlayan gençlere oldu.

2 yorum:

oneblood dedi ki...

sanki alelade bir iş yapıyor gibi görülebilir lafından sonra o istatistikleri yazmak bi tuhaf olmuş :) 8 aydır para alamıyoruz diye açıkladı bugün dün denizliye saydırıodu esas derdi paramı oldu şimdi kafam karıştı :S

felix mourinho dedi ki...

girişte öyle bi tanımladım ki görevini sanki boş zamanlarında gelip duruyormuş orada gibi bir izlenim yarattım kafadan. onu toparlamak açısından ;)