8 Kasım 2009 Pazar

Diyarbakırspor 1 - 2 Galatasaray


Önce Elano gerilimi yaşadım kendimce. Direk kırmızı kart'ın cezası sadece gole giden adamı sakatlama olmaksızın düşürme olunca 1 maçmış. Pfdk cezalarıda Elano'yu göremeyince, sonra da Matteo Ferrari'nin böyle bir duruma düştüğünü görünce anladım ki ceza 1 maç. Bir önceki yazıda verdiğim gerilimden dolayı özür dilerim.

Maç hakkında da bir şey yok hani. Diyarbakırspor biliyor ki, büyük takımları yenmesi veya puan alması için ilk yarıda bir tane bulup, üstüne yatmalı. Lakin, bunu da büyük takımlara karşı yapamıyorlar. Galatasaray'da da Sabri'ye birşeyler oldu. Aman nazar değmesin. 2.yarının başında da Arda atınca, Diyarbakırspor'un gol ayağı Mendoza golü Galatasaray kalesinden çıkartınca maç 2-1'de bitti. Bir ekstra cümle de Barış'a. Zor bela, didine didine formayı kapmışsın. Arkadan Linderoth, yedekten Ayhan geliyor ama sen oyundan saçma bir şekilde atılıyorsun. Üstüne oynadıklarını göre göre saçma şekilde atılıyorsun.

Son paragrafta Kewell'a. Arda ile beraber 75.dakikalar civarında Sabri'ye frikiği kullanma dercesine öyle bir ifade takındı ki, bizleri yansıttı o an. Hele Arda'ya verdiği pas, ben atamıyorum PES'te onu.

2 yorum:

ahmetokur dedi ki...

Sabriye nazar değmesin.
Rijkaard çözümü buldu bence ; 3 lü orta saha.
Koy orta sahaya Barıs-Topal-Sarp al maçı. Ancak barışın k.k. görmesi çok üzdü. Hem sizin bahsettiğiniz gibi formaya bu kadar yaklaşmışken yapılmazdı. Ancak yinede formayı alacağına inanıyorum. Haftaya da kendi sahamızda taraftarımızla kazanmaya çalışacağız artık.

felix mourinho dedi ki...

haftaya maç yok yaa.. milli maç arası var yine. 2 hafta sonra maçlar. keita'da dönecek. yine 2'li orta saha'ya döner galatasaray. mustafa ve mehmet'li...