28 Ağustos 2009 Cuma

Beşiktaş 0-0 Gaziantep | Bile Bile İntihar





Maç yazısını fazla uzatmıyorum. Eldeki kadroyla yapılabilecek çoğu şeyi yaparak başladı Beşiktaş. Serdar Özkan bile kendisinin üstüne oynadığı bir maça ne denir ki? "Kendisini aştı" dediysek sahada sırıtmadı, hepsi bu! Şampiyonlar Ligi sezonlarında açılıyor mu bu çocuk anlamadım. Ters kanada toplar, deparlar vs.

Ancak Mustafa Denizli'yi anlamak zor. Defanstan topu alıp rakip ceza alanı önlerine kadar götüren, gerektiğinde kanada, gerektiğinde göbeğe yardıma giden bir oyuncu neden oyundan çıkartılır? Fabian Ernst'in çıkıp da yerine Uğur İnceman'ın alınması benim aklıma mantığıma sığmıyor arkadaş! Nedir bu bile bile intiharın sebebi? Fabian yorulmuş falan da olamaz bunun bahanesi. Bu Beşiktaş adamı kanser eder. O kadar pozisyondan bir gol çıkmaz mı?

Nihat bir an önce "takım oyunu"na adapte olmalı. Yoksa çok canımızı yakacak. "Öz Evlat" kredisi de bir yere kadar!

Ayrıca bu maç "Gökhan Zan iki tane Ferrari eder, Zapo ile Ferrari'nin ne farkı var?" gibisinden konuşan spor yazarlarımıza kapak olsun. Antep ileride çok etkili oynamadı belki ancak ligin başından beri hatasız oynayan bir stoper var. Beşiktaş'a hayırlı olsun.

Görsel HT Spor'dan.

2 yorum:

AyDaN ve CenK dedi ki...

Değerli GolsüzEşitlik yazarları. Yazılarınızı bir Beşiktaş`lı olarak sürekli takip ediyorum. Bende www.tarafimizdan.blogspot.com `da yazıyorum. İzleyici olarak bekliyorum...

Unknown dedi ki...

allah besiktaslıya sabır versinn... :)