22 Haziran 2009 Pazartesi

Gökhan Zan Giderken...




Garip garip konuşuyor herkes. "Beşiktaş yönetimi opsyonu unuttu" diyenler bile var. Yuh ulan. Bir takım 3. kaptanının opsyonunu unutur mu? Unutmaz tabii ki... Herkes yönetimi eleştiriken ben Gökhan'ı hedef seçtim. Geçen sezon nasıl şartlarda imza attığını hatırlayın. Ahh ah, zamanında kaptanlar "boş mukavele"ye imza atardı; şimdi en fazla 1+1 imzalıyor ve para konusunda sıkıntı yaratıyor. Bu sene sözleşme uzatsaydı: Nobre şunu alıyor, Fink bunu alıyor, Delgado şu kadar alıyor... Uzar gider bu muhabbeti Gökhan Zan'ın. Bunları duymaktan daha güzeli Zan'ın takımdan ayrılışı.

Olayın Galatasaray cephesi daha ilginç. Geçen sezon sakatlıklardan büyük zarar gören kulüp gidip Türkiye'nin Millî maçlar zamanı dışında "full time" sakat oyuncusunu alıyor.

Neyse, umarım Riijkard bu adama ofsayt-pozisyon alma nedir öğretir. Yoksa Galatasaray'ın ve Milli takımın işi zor. 2 adamı iyi paraya satıp milli takımın defans oyuncusunu aldı diyorlar GS içi. Peki bu ülkede Milli takım oyuncusu olmanın kriterleri? İbrahim Toraman?

İşteyken Ceyhun Ayma haber verdi olayı. İlk olarak "Ohh be, iyi olmuş" dedim. O ise "bedavaya gitti adam" dedi. Fenerbahçe'nin, daha doğrusu Aziz Yıldırım'ın transfer piyasasını alt üst ettiği ve 1 milyonluk adamları 5 milyonluğa çevirdiği dönemde bu da Galatasaray'ın başarısı olsun.


1 Gökhan Zan, 1 Servet Çetin eder mi?
Gökhan Zan sayesinde Beşiktaş, Fenerbahçe maçı kazanamadı; Galatasaray kazanabilir mi?
...
..
.

Hayırlısı olsun Galatasaray ve Beşiktaş adına. Sevdiğim Galatasaraylı arkadaşlarım (Başta yazarlarımız Busker ve Felix olmak üzere) umarım bizim çektiklerimizi çekmezler bu adamdan. Yoksa o kadar da tın değil.

1 yorum:

stalker dedi ki...

2-0dan gelip 2-3 aldığımız antalya maçında taçtan gelen topa ofsayt itirazı yaparak tarihe geçmiş bir adamdır. hayırlı olsun. bjk yönetimi hata yapacaksa da böyle yapsın, canımızı yisin :)