26 Haziran 2009 Cuma

Peş Peşe 2 Doğru Yapamamak


Grup Vitamin'in İsmail adlı efsanesini hepiniz bilirsiniz. Yeni İsmail efsanesi ise Beşiktaş'tan geldi. Beşiktaş'ın transfer komitesinde kim varsa öncelikle onları bonservis bedelsiz yollamalı. Nihat konusunda böylesine bir başarıya imza atan transfer komitesinin böyle bir transfer yapması trajikomik.

Bahsettiğim İsmail'in alınması değil. Yeteneklidir, değildir tartışırız. 18 yaşında bir genç sol bek için Beşiktaş, Gaziantepspor'a Serdar Kurtuluş + Zapotocny (1 sene kiralık) ve 2.5 milyon euro verecek. Atmıyorum. Gerçekten. Karşılığında ise İbrahim Üzülmez'in yedeği alındı. Genç bir oyuncu, bu yaşta transfer ediliyorsa ona 25 yaşında edeceği değer değil, daha az para verilir hani. Pazarlık diye de birşey vardır transfer olayında. Bu kadar paraya Edu Dracena veya Fernando Meira'yı alınabilirdi bile devre arasında. 2.5'a sadece Bilica'yı bile alabilirdiniz. 2 tane defans ağırlıklı adam karşılığında bir sol bek alınması bu paraya yazıktır. St.Etienne'den Dabo'yu getirseydiniz yahu bu kadar para vereceğinize.

Şimdi bu hamleden sonra doğru bir hamle gelmesini beklemekteyim Beşiktaş'tan. Ama kardeşim Zapotocny + Serdar ve 2.5 milyon euro yazıktır. Günahtır. Bu transfer belki gelecek 10 senesini kurtarabilir Beşiktaş'ın. Alınmasına değil, bu kadar para ile alınmasına karşıyım. Dahası, alınması gereken 2 stoper daha var Beşiktaş adına.

1 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

olm nerden duyuyon bunları vahiy mi gelio sana? gazetede okuduklarını gerçek yapma direk.

Siktiğimin basını rıdvan'ın ve ismail'in 2 sene önce daha ucuza alınmayışına laf sokar. Higuain'e, Şildenfelde laf sokar ama josico'ya maldonadoya laf sokmaz. Bosque'ye verilenler yıllarca konuşulur daha gündemdeki Aragones konuşulmaz.

Alayı g.tveren bunların! Resmi açıklama gelsin; o zaman eleştirirsn. Ayrıca Serdar Kurtuluş gitsin; yeridr. Zapo da bir sene kiralık verilir kontenjan açılır. Zamanında pahalıya alınışına laf etmemek olmaz ama şimdi mecburuz. Ayı sinandan kalma adamlar zaten hep sorun oldu. Bu son dönemde bi Sivok tuttu herhalde.