23 Mayıs 2009 Cumartesi

Beşiktaş - Galatasaray | Derbiye Doğru... Part 2


Hala Biletix aracılığıyla biletleri bulunabilen maçtır. Evet yahu. Rahat rahat biletix'ten yer seçip, bilet alabiliyorsunuz. Hem de 33.Hafta da, belki de Şampiyonluk maçında. Yönetim ne kadar övünse azdır.

Neyse Galatasaray yazmayacağım. Bülent Korkmaz oyununu yazmak bile benim için bir yük gibi. Şaşırtsalar keşke beni..

Beşiktaş'ta Delgado yok. Yusuf var. Takım havaya girmiş sonunda. Herşey onlar lehine. Tek aleyhte olay, Fenerbahçe derbisi gibi rakibin kısmen rahatlığı, Beşiktaş'ın stresi. Kazansalar bile haftaya düşme potasında bir Denizli rakip. Ama Sivas, Sami Yen'e gidince bu maçta alınacak 3 puan Şampiyonluk anahtarı gibi. Geriye çekilip oynamamalılar. En azından durum berabere iken. Pres yapmalılar. Lincoln - Ernst ikilisinin performansı maçı bir ölçüde belirler. Arda karşısında Toraman'da sağlam oynamalı. İlk yarıdaki gibi Ekrem gelirse Arda'nın karşısına yazık olur. Sivok, Baros'u tutarsa takım sıkıntı çekmez. İlk yarıdaki maçta Sivok'suz 4 olmuştu maç. Tabii Lincoln sayesinde. Yusuf çok önemli bir adam. Bu maç için çok çok önemli haliyle. Tello'da. Fenerbahçe maçı performansını oynarlarsa işi koparırlar. Ama o maçta açık alan bulmuşlardı goller sebebiyle. Galatasaray açık alan kolay kolay vermiyor Korkmaz sistemi ile. Ama çıkmadıkları için de çok tehlike görüyor kale. Ancak hemen ilk golü bulmaları gerekir. Böylece ipleri rahat rahat eline alırlar.

Beşiktaş, yarın maç sonucuna göre, Şampiyon da olabilir, averaj ile bir ihtimal 3. bile olabilir. Futbol güzel bir oyun. Yarın ki maçta futbol adına güzel olur inşallah...

ek: Lincoln'de yok Galatasaray'da. Ohh.

0 yorum: