4 Ocak 2011 Salı

Kazım Kazım? Galatasaray? Wtf?


Evet ben de bu bloga yazdığım ilk yazının çok eğlenceli olmasını dilerdim. Adnan amcalar sağolsun son zamanlarda hayatı oldukça zindan ettikleri gibi buna da el attılar.
Resmi açıklama da yapıldı ve Colin Kazım Richards Galatasaray'a transfer oldu. Hem de 3.5 yıl. Baya bildiğin 3.5 yıl yani. Gerçi şimdi Adnan Sezgin çıkıp, "Bakın biz bu sezon için 625.000 Euro'ya anlaştık, Fenerbahçe ona 1.5 Milyon Euro veriyodu, o yüzden kardayız yani" gibilerinden bir açıklama yapabilir, ben onu da bekliyorum şahsen.
Aslında Kazım'ı Fenerbahçe'ye ilk geldiği zamanlarda izlemeyi en çok seven insanların başında geliyorumdur heralde. Yetenekli bir oyuncu olduğu aşikar, fakat Misimovic'i ortada fol yok yumurta yokken disiplinsiz diye suçlayıp gönderen bir takım Kazım gibi sürekli komşularıyla kavga ettiği haberi çıkan, yedek kulübesinde sakız çiğneyip müzik dinleyen ve gece hayatına düşkün olduğu bilinen bir oyuncuyu ne yapacak, onu nasıl idare edecek? Sanırım Adnan amcalar yeni bir tez konusu vermek üzereler, tebrikler.
Neyse, umarım yanılırız, umarız Kazım sadece Fenerbahçe'deki ortamdan mutsuz olduğu için böyle arızadır vs. Umut dünyası, bedava nasıl olsa di mi?
P.s. Burdan diğer kulüplere de çağrı yapalım madem, sorunlu futbolcunuz, taraftarın gitmesini istediği, böyle yok yere para verdiğiniz futbolcunuz falan varsa gönderin bize, sizin değil bizim başımız ağrısın. Teşekkürler şimdiden.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

lincoln keita santos jo misi neden gitti? disiplinsizlik... bu kazım ne iş ????

Griffith dedi ki...

Disiplinsizlikle ilgili söylenenlere pek aldırmamak lazım. Zira -Alex dahil- Türkiye'de top koşturup da basın tarafından "disiplinsiz" addedilmeyen bir oyuncu hatırlamıyorum ben. Herkes disiplinsiz. (İbrahim Üzülmez hariç). Bence devre arası için iyi bir transfer yaptı gs.

sukullaci dedi ki...

griffith yeni transfer edilecek yabancı bi oyuncu olsaydı kazım dediklerin doğru olabilirdi ama yıllardır burda oynuyor ve artık herkes anladı kim olduğunu. adamın yaptıkları ortada yani bi gazetenin uydurması olma ihtimli falanda yok. tanıdığımız bildiğimiz kazım.