29 Kasım 2010 Pazartesi

Bir Kere de Rakip Atsın İlk Golü


1.hafta. Rakip Sivasspor. Hakem ikili mücadelede Lucas Neill ve Galatasaray aleyhine faul çalıyor. Duran toptan, top ağlarda. Lucas'a müdahaleyi yapan, ayağını takan Mehmet Yıldız, faulü alan da Mehmet Yıldız. Tabii "topa çıkmaya inanmıyorum ama bir top var" prensibini benimsemiş Aykut da var.

2.hafta. Rakip Bursaspor. Ufuk Ceylan, Lucas Neill'in önüne gelen topa atlıyor. Top ikisinin arasından Ergiç'in önüne düşüyor. Ergiç atıyor.

3.hafta. Rakip Es-Es. Auta giden topa Ufuk öyle bir uçuyor ki, yılların asisti oluyor. Ufuk'un Aykut'tan farkı, toplara çıkması. Lâkin, yanlış çıkıyor arkadaş.

7.hafta. Rakip Karabükspor. Gerizekalı bir hakem, göz göre göre Lucas'ın müdahalesi ile yön değiştiren topa rağmen penaltıyı çalıyor.

8.hafta. Rakip Ankaragücü. Hareketli topla serbest vuruş kullanılabileceğini de öğreniyoruz. Hoş, bu maçta bazı arkadaşların muhteşem ikramları da unutulmamalı.

10.hafta. Rakip Antalyaspor. Ufuk Ceylan, kalede kolbastı oynamaya karar veriyor. Çık, dön derken hayırlı işler.

11.hafta. Rakip Trabzonspor. Servet ve efsanevi vücut koyma sahnelerinden birisi daha.

12.hafta. Rakip Manisaspor. Servet bu kez Makukula yanında refakatçi.

14.hafta. Rakip Beşiktaş. Bıraksanız auta çıkacak olan Holosko'ya arkadan tarihin en gerizekalı müdahalesini yapan Ali Turan, bu kez ilk golü ikram ediyor.

OFK Belgrad maçlarında Aykut Erçetin'in yediği muhteşem goller, Lviv maçlarında "Kent var Marlboro var" diye gezinen Hakan Balta'nın asistleri, Ufuk Ceylan'ın kalesine gelen her topa gel geç demesi vs. vs.

Galatasaray, ilk golü yediği her maçta puan kaybetti. Hatta her maçı kaybetti. Aslında rakibin gol atmasına gerek kalmıyor. Galatasaray, zaten ikramı yapıyor. Sonra çevir çevirebilirsen Mustafa ile Ayhan ile Batdal ile... Sağ ayağını bile doğru dürüst kullanamayan Barış'ın 75.dakikada sol ayağı ile pas vermeye çalışırken topu taca attığı, Ayhan'ın tacı bile auta attığı, Balta'nın hızlı kullanacağım diye auta yolladığı topları gördükçe, kendi sahasında iyi alan savunması yapabilen her takım elbet Galatasaray'a karşı gol bulacaktır. Çünkü, Galatasaray ikramı yapacaktır.

0 yorum: