23 Ağustos 2010 Pazartesi

Nasıl Bi' Tipsin Lan Sen?


Hani karakteri falan bilmeyen yok. Kendisi çirkinlikte sınır tanımayan bi' tip. Bu akşam iki kere cinsliklerine yeni şeyler kattı. Biri üstteki pozisyon. Adam kaleciye mi müdahalede ediyor bana mı öyle geliyor? Sanki sağ tarafı işaret ediyor. Çocuğun aklını karıştırsa terse yatıracak.

Bir de baraj kurulurken kalenin içine girdi bir şeyler yaptı. Neyseki sağa sola zarar vermedi bu sefer. Çok cins adam lan bu.

not: görsele tıklayıp tam boya ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

Cenk Akın dedi ki...

Bilica'nın kaleciye herhangi bir yönü işaret etmesinin sende yarattığı rahatsızlığı anlamak mümkün değil doğrusu.

Bay Kerahet dedi ki...

beni rahatsız etmiyor ki. hatta fenerbahçelilerin bilica'yı savunması hoşuma gidiyor.

SirEvo dedi ki...

Şu Bilica denen karakter yoksunu, futbol azmanı herif hala savunuluyor ya, sonra "ya herkes fenere düşman abi ya" modunda dolaşıyorlar.

Şairler Parkı dedi ki...

- kazıdan anlıyor
- file tamirinden anlıyor
- yön duygusu kuvvetli

Bu özellikleri barındıran kaç stoper var ülkemizde lütfen:)

Ege

gillerprensi dedi ki...

bilica'nın çirkeflikleri bizde zamanında oynamış filipescu'yu geçit artık. sağduyulu bütün fenerbahçelilerin bu hareketleri tasvip etmemesi gerekir. aksi durumlar fanatiklikle açıklanabilir.

Ben zamanında hagi'nin yaptığı çirkeflikleri de kınamış biri olarak bilica'nın şu an ligde en çirkef, terbiyesiz, ahlaksız futbolcu olduğunu belirtmeyi bir görev biliyorum. yaptıklarının futbolla hiçbir ilişkisi yoktur. bugün onur'un arkasında yaptıkların sadece kendine ve fenerbahçe'ye güldürmüştür. beşiktaş maçındaki petrol arama faaliyetiyse tarihe geçecek bir densizliktir.