24 Ağustos 2010 Salı

Bloglar Hakkında Bilgi - Transfer

Zamanında Beşiktaşlılık blogunu açmıştım. Ancak insanın ilk göz ağrısı burası olunca oraya yeteri kadar yüklenemedik. Alaz arkadaşımıza o blogu devretmiş bulunmaktayız. "besiktaslilik.blogspot.com" adresi bundan sonra ona aittir.

Gelelim burasıyla ilgili transfer haberine. Diğer blogdaki arkadaşım Ceyhun, yeni dönemde GolsüzEşitlik'e geçiş yapmıştır. Bonservisi zaten bizdeydi, takımını değiştirdik, altyapımızdan oyuncu çıkardık, pilot takımdan bulduk getirdik gibi bir şey. Kısaca Ceyhun, sınıftan arkadaşım, tribünden omuz omuza bağırdığım adamdır, can'dır, yeni yazarımızdır.Özellikle Beşiktaş'ın şubeleri ve Avrupa futbolu üzerine yazılarını, derinlemesine FM incelemelerini bekliyoruz.

Bir de ForzaBeşiktaş Forumlarından tanıdığımız Abdullah Doruk Koç da aramızda artık. Hatta "Merhaba" yazısını yolladı bile. Gerçi bu planlanan bir olay da değildi. Bir anda iletişime geçtik, "abi yazar mısın?" diye sorduk, "yazarım kardeşim" dedi ve yazdı; yazmaya devam edecek. Kendisine teşekkürler bir kez daha.

Ceyhun ve Doruk buraya, Beşiktaşlılık blogu Alaz'a hayırlı olsun diyelim.

not: yazıyı önceden yayınladık ancak düzenleyip tekrar göndermemiz gerekti. futbloglarda falan enteresan bir görüntü oluştu ama olsun artık.

0 yorum: