30 Ağustos 2010 Pazartesi

Cenk Gönen #1


İlk veya ikinci resmi maçıydı 18'de olduğu. Taraftar daha tam tanımıyordu, bilmiyordu. Maç öncesi ısınmasında tribüne dahi çağrılmamıştı. Kapalıdan gelen "oOooOooOoo Hakan Arıkan" sesleriyle birlikte, abisi onu da elinden tutup götürmüştü taraftarı selamlamaya. Bunlar yaklaşık 1-1.5 ay önce yaşananlar. Vikingur ya da Plzen maçlarında biriydi.

İlk olarak Villareal ile oynanan hazırlık maçında şans buldu ve kendisini gösterdi. İlk 15 dakikada 3-4 farkla geriye düşmemizi tek başına önledi adeta. O maçın normal süresi 2-2 bittiyse bunda en büyük pay ondaydı.

Daha sonra sezona çok iyi başlayan Hakan abisi sakatlandı ve kendisini ilk 11de buldu. Şeref Bey Stadındaki Helsinki maçıydı ilk resmi maçı. Maça olan konsantrasyonun yüksek olduğunu gösterdi dakikalar 90'ı gösterirken ve Finlandiya deplasmanına rahat gitmemizi sağladı.

Daha sonra ligde forma giydiği iki maçta da elinden gelenin en iyisini yaptı. Hatta K.Karabük maçının kırılma anında Emenike'ye geçit vermeyerek 3 puanın mimarlarından oldu. Bu galibiyetle beraber de Beşiktaş taraftarları arasında Necip ve Quaresma'dan sonra en çok konuşulan isim oldu ve bunu da kesinlikle hak etti. Umarım bu performansını hep devam ettirir ve Beşiktaş'ımıza uzun yıllar hizmet edersin.

Cenk Gönen oley oley oley...

edit: Akşama doğru gelen haberlere göre Hakan'ın sakatlanmasıyla, A milli takım kadrosuna çağrılmayı da başardı kendisi.

1 yorum:

il Capitano dedi ki...

kalecisiz Galatasaray almadı şu adamı gitti sakat Çağlar'ı aldı.Helal olsun Schuster'e Rüştü iyileşti,ama oynayan adamdan formayı almıyor!çok başarılı ol Cenk,al Volkan karaktersizinden formayı!