2 Eylül 2010 Perşembe

Mehmet Çiftçi Havayolları || Uçuş Hep Serbest


İsmail Air ve Efsanevi Chicago Bulls röportajının altında imzası olan Esat Yılmaer arasında bir isim Mehmet Çiftçi. Gayet sende bende olanlar gibi bir isime sahip olduğu için arayıp, kolay kolay bulunamayanlardan. Üşenmedim, araştırdım ve buldum. İsmail Air ile beraber bir havayolu şirketi kurabilecek bir isim kendisi. Bugün yazdığı, Memento - Inception gibi Nolan eserlerinden daha karışık Arda senaryosu ile de Oscar kapabilir. Emmy felan kaçtı artık.

3-4 Mehmet Çiftçi haberi yazayım da tarihe not düşülmüş olsun.

- Fenerbahçe'de Saviola İddiası
- Andre Santos Real Madrid'de
- Lugano Atletico Madrid'de
- Çarşı, Real'e örnek olacak ve bununla ilgili bir yazı

Bunlar daha hiç bir şey değil. "Elano Blumer bedavaya gidiyordu, Galatasaray parayla aldı" gibi üstün çevirememezlik haberi de vardı. Sözde haberde; "Elano bedavaya Brezilya'ya giderken Galatasaray tarafından 7 milyon Euro'ya alındı" demişti. İşin aslı ise; "Elano sadece 1 sene bedavaya kiralanacaktı. Eğer istenirse de bonservisi ücreti karşılığında alınacaktı" şeklindeydi.

Yetmiyor. Dahası var. Robinho - Güiza takası haberi var. Manchester City, işi gücü bırakmış, zararı neyse ne gitsin yeter ki diyerek Güiza - Robinho takası yapmaya karar vermişti.

Son ve en bombası. Bir Claudio Andres Del Transito Maldonado Rivera analizi var ki efsane. Şöyle tanımlıyor Maldonado'yu: "Fenerbahçe'nin renklerine kattığı Maldonado yaratıcılığı, sert futbolu ve gole dönük anlayışıyla tanınıyor"

Kendisini bir kez bile görmedim. Sokakta görsem tanımam. Yaşını, işini, cismini felan da bilmem. Ama Milliyet'e haber yazmak bu kadar kolay olmamalı.

Esat Yılmaer'in efsanevi Chicago Bulls röportajını da not düşelim. O da efsanedir.

0 yorum: