17 Aralık 2009 Perşembe

Tottenham Sezonu Nerede Bitirir?




Sezon başında gönüllerimizin favorisi Tottenham'ı yazmıştım ben 5'e. Bu sezon L'pool'un Rafa Benitez & transfer politikaları sayesinde yakaladığı mükemmel düşüş diğer takımların dördüncülük için iştahını kabartıyor.

Ofansif kuvvet takımı sırtlıyor maşallah. (Defanstaki eksikler ortada) Defoe-Kranjcar-Lennon, biraz da Keane ve Crouch şu anda en çok iş yapan isimler gibi duruyor. Onları izlemek gerçekten keyifli. Özellikle kişisel olarak Premier Lig'de en sevdiğim oyuncu Aaron Lennon... Bir de bunlara Modric eklenecek. Modric, Kranjcar'ı izlerken ne düşünüyordur o da bir merak konusu. Modric sakatlandı diye yapılan transfer Niko Kranjcar. Aklıma Delgado-Tabata muhabbetini getiriyor.

Delgado kadar rahat değildir Modric. (Gerçi yine de Modric Modric'tir! (: )

Defansın yeniden güçlenmesiyle Tottenham rahatlar. Şu an ligde gol yemeden maç bitirme sayısı sadece 3 Tottenham'ın. Birmhingam, Portsmouth, Stoke gibi takımların bile altında bu konuda. Gol atamadan maç bitirme sayısı ise 4, o kadar da kötü değil yani.

Liverpool'un mükemmel düşüşünü gördükçe içimden bir ses Tottenham'ı 4. sıraya yaklaştığını söylüyor. Tabii bir de Aston Villa'nın düşüşünü beklemek lazım. Hadi Tottenham, en az dördüncülük be!

Not: İçimden bir ses devre arasında Pascal Chimbonda için yeni bir Spurs devri başlar diyor. İnşallah yanılıyorumdur. Demirören'den beterler valla yaparlar (:

Ah bir de Wolverhampton yenilgisi ve Everton beraberlikleri sağ salim atlatılsaydı.

0 yorum: