11 Kasım 2009 Çarşamba

Türk Takımlarının Avrupa'da Yediği Güzel Goller || Bölüm II

Serinin 2.bölümü ile karşınızdayız. Yine Avrupa'da yediğimiz güzel, harika lakin milliyetçi duygularımız nedeniyle jeneriklere girmeyen gollere. Harika golleri atan isimleri konuk edeceğiz yine. Videoda da Ulusal Takım'ımızın yediği gollerden birisine yer vereceğiz.




- Jaja (Jackson Avelino Coelho) ; Bir çoğumuz Metalist Kharkiv diye bir takım olduğunu geçen seneye kadar bilmiyordu. Varlığının da bizi enterese edecek bir yönü olmamıştı zaten. Neyse Beşiktaş ile eşleşene kadar, tanımıyorduk. Kendilerini tanımamız, Beşiktaş'ın bir anda bu günlere gelmesine, Erdoğan Arıca'nın Lincoln'ün üzerine yürüyüp "Metallica maçında neredeydin?" -böyle demiştir Kharkiv için Arıca- demesine kadar ilerletmişti. Gol de goldü ama. Hatta gol demek bile ayıp. Çok daha farklı bir şeydi o.

- Filippo İnzaghi ; Ofsaytta doğan adam. 500 golü varsa 498'i boş kaleye tamamlamak olan, lakin o 498 seferdir de boşta kalabilen, kendisini boşa atabilen Filippo. Bir Galatasaray maçıydı. O boş kaleye atmadığı 2 golden birisini attı Galatasaray'a. Gelen ortaya voleyi yapıştırdı. Sonrasında da bildik sevincini yapmaktan geri kalmadı.


- Seydou Keita ; Sevilla'da Ramos, yolun yarısında bırakıp Tottenham'a kaçmış, Puerta sezon başında kaybedilmiş kenarda Manolo Jimenez adında bir adam. Ramon Sanchez'de 3-2 mağlubiyetin dezavantajını defetmek isteyen bir Sevilla. Önce Dani Alves, Volkan'ın içeri alması ile takımını 1-0 öne geçiriyor. Peşinden durmuyor Sevilla. Keita öyle bir vuruyor ki, Volkan kalede minik bir bale gösterisi sergiliyor sadece. Peşinden Alex, Fenerbahçe kariyerinin en çok koştuğu, orta sahaya geldiği maçını çıkartıyor ve turun gitmesini engelliyor tabii. İlk 10 dakika bale yapan Volkan'ın penaltılardaki başarısı ile.

Serinin ilk kısmı için buradan alalım sizi...

1 yorum:

ahmetokur dedi ki...

Keita o golü nasıl atta hala şaşıyorum :))