28 Eylül 2009 Pazartesi

Burcu Esmersoy'un Tuttuğu Takım


Futbloglar'da haftanın en çok ilgi çeken yazısı olunca Burcu Esmersoy'un tuttuğu takım konusu şaşırmıştım. Ligtv'nin sitesinde nostalji yaparken biraz daha şaşırdım. 2001-2002 sezonu Galatasaray - ÇaykurRizespor maçında Ümit Karan durumu 3-1 yapan golü atıyor. Yönetmen de haliyle güzel güzel bayanları sevinirken gösteriyor. Berkant ve Ümit'in o ilginç sevinmesinin ardından şapkalı bir bayan geliyor ekranlara. Resimdeki bayan ekranlara gelen. Hangi takımlı şimdi bilemem ama iyi bir Galatasaray'lıymış o zaman.

5 yorum:

Metonet dedi ki...

o dönem ümit karanla falan takılıyordu galiba. mankenlik yılları. bi de azeri bi kızın klibinde oynamıştı. kötüydü klipte hatta. hehe.

turhanatakan dedi ki...

ümit karan'ın sevgilisi olmasından dolayı da gitmiş olabilir maça. o sene gelen şampiyonluğun kutlamasında ümit karan'ın meşhur bir evlenme teklifi vardı esmersoy'a.

mbelge dedi ki...

Geçen gün açıkladı Kanald'deki bir programda. Eskiden Galatasaraylıymış(görüldüğü üzere) ama haber sunarken Galatasaraylılığını çok belli ettiği için (bir derbi galibiyeti haberinde aşırı sevinç gibi mesela)artık takım tutmuyormuş. Böyle bir karar almış, bu tip şeyleri aniden bitirebilirmiş. Galatasaray taraftarlığını da bitirmiş, söylediğine göre. Ama ben tamamen bitirdiğini sanmıyorum. En azından kalbinin bir köşesinde Galatasaraylılık vardır yahu, öyle bir anda vazgeçilecek bir sevda mı bu (:

Muharrem Belge.
http://muharrembelge.blogspot.com/

Ortega dedi ki...

Demek ki bazıları bir anda vazgeçebiliyormuş :)

Sanırım sevgililerine göre takım değiştiriyor Burcu Esmersoy. Ümit Karan'la birliktyken Galatasaray'lı olduğunu açıklamış. İtalyan elemanla evlendiğinde bir takım tutmadığını belirtmiş. Şimdi de ondan ayrıldıktan sonra birlikte olduğu kişinin Fenerbahçeli olduğu iddia ediliyor. Herhalde bu yüzden "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" gibi bir açıklama yapıyor.

İlginç bir kişilik.

M.T dedi ki...

Ümit Karan'la beraber olduğu yıllardan. Hatta kulübün hazırlattığı klipte Ümit'in attığı golün ardından tribünde sevincini kolaj yapmışlardı. O zamanlar manken Burcu diye biliyorduk sonra daha beter musallat oldu ekranlara.