24 Mayıs 2009 Pazar

Saçmalamadan Seçmeler || Denizli vs. Galatasaray Defansı


Galatasaray defansı bugün Mustafa Denizli'nin saçmalama seviyesinin 2 kat üzerine çıktı. Mustafa Denizli ne yapmak istedi 90 dakika çözemedim pek ama Galatasaray defans göbeği ona bugün çok yardımcı oldu.

Maçın pek özetlenecek yanı yok. 33.Hafta evinde derbi oynuyorsan maçı bir şekilde kazanmalısın. Bunu başardı Beşiktaş. 2 tane karşı karşıya kaçıran Baros ve defans göbeği buna çok yardımcı oldu haliyle. Ama Denizli o kadar müthiş derecede kötü hamleler yaptı ki, rahat 3-4 olacak maç 2-1'de kaldı. Tello - Yusuf değişimi nedir anlamadım? Ekrem sevdası nedendir anlamadım? Takımı durdurdu da durdurdu. Galatasaray'a pas yapma imkanını o kadar verdi ki inanılmaz bir yüzde oldu maç boyunca. Orta sahada Tello-Yusuf değişimi pahalıya patladı. 1-1 oldu. Ama Galatasaray defansı o kadar kötüydü ki, Denizli'yi gölgede bıraktı. Emre'nin boşa uçuşu onu kurtardı. Yusuf'u böyle bir maçta ilk 11 başlatmayan adamdan şüphe ederim arkadaş! 4 stoper 3 ön libero ile galibiyet gereken Şampiyonluk maçına çıkmak intihardı. Revolver'i Emre ve Topal aldı. Sıktı kafasına. Beşiktaş iyi kapandı sadece maçta. Ama Arda'dan 2'den aşağıya çalım yemeyen adam kalmadı sahada. Yusuf ders niteliğinde aldı topu Arda'dan.

Neticede Beşiktaş şampiyon oldu gibi. Denizli ikili averaj ile kümede kaldığına göre Denizli Denizli'de Şampiyonluk turunu atacak. Tabii bir fantezi ürünü ile sahaya çıkmazsa yine. Neticede maçı Beşiktaş haketti diyemeyiz ama Şampiyonluğu haketti bu sezon. En azından bu sezon ki 2.yarı performansı ile.

0 yorum: