27 Mayıs 2009 Çarşamba

Barcelona vs Manchester United


Futbol tarihinin 1 senedir beklenen maçı sonunda geldi. Roma Olimpiyat Stadı'nda örümcek kameralar eşliğinde izleyeceğiz büyük finali. Geçtiğimiz sene Terry'nin ayağının kayması ile kupayı kazanan Manchester bu kez bu şanstan daha fazlasına sahip olmalı.

Barça cephesinde kanat bekleri sorunu var. Dani Alves ve Abidal yerine Keita ve Sylvinho oynar düşüncesindeyim. Puyol ve Pique göbek, önlerinde Toure, Xavi, İniesta üçlüsü ileride de muhteşem 3'lü Eto-Messi-Henry. Klasik 11'i gibi. Onlar oynamaya çalışacak, fakat Manchester onları durdurmaya çalışacak. Aksi aptallık olur zaten.

Manchester cephesinde de bir tek Fletcher eksik. Eksik olarak bile bakmam aslında ona. Barış Özbek kadar bir futbolcu. Man U. ise Ferdinand-Vidic-O'Shea-Evra 4'lüsü ile çıkacak geride. Ortada Carrick ve Park yeri garanti olanlar. Yanlarına Scholes veya Anderson'dan birisi girecektir. Ronaldo ve Rooney ikilisi de kesin. Berbatov'u da sahaya atacaktır Sir. Ama Barça kitleme adına ortaya Scholes, Anderson ikilisini de atabilir.

Büyük kapışmayı mı kim kazanır? Sir bu kez fazla sıçrayamaz. Messi ve Eto'o için boş kaldıkları 2 saniye yetecektir. Valdes kovalığını konuşturmazsa ki Ronaldo karşısında bu pek olası değil, güzel bir maç izleyeceğiz gibi. Dua edelim de ilk golü Barça erkenden atsın. Yoksa sıkıcı bir final izleriz.

0 yorum: