1 Mayıs 2009 Cuma

Beşiktaş - Fenerbahçe | Derbi Öncesi #1




Elimizde bulunan haberlere göre şimdilik en ideal 11'ler böyle gibi görünüyor.

Beşiktaş belki Holosko ya da Bobo ile sahaya çıkabilir. Fener'de ise stoper mevkisinde bir değişiklik olabilir. Aylardır futboldan uzak isim yerine Deniz veya Selçuk stoper olur mu bilemiyoruz.

Maç saatine kadar süprizlere açık.

Maç öncesi demeçler doğal olarak Denizli cephesinden başladı. "Her zaman favoriler kazanmaz" gibisinden konuştu ve rehavetten uzak durma konusunda fubolcularını uyarmış oldu. Aragones her zamanki gibi hiçbir şey demedi. İ. Üzülmez ve Uğur Boral haftaiçinde bir araya geldiler ve ikisi de rakibi önemseyen açıklamalarda bulundu.

En net konuşan isim şimdiye kadar Yusuf Şimşek. Yusuf, Semih'in doğumgününde kendisine "Size fark atacağız" dedi. Semih ise "O kadar emin olma Yusuf abi" demekle yetindi.

Sahada futboluyla konuşurlar umarım.

2 yorum:

felix mourinho dedi ki...

denizli delgado+yusuf ile başlamaz tahminimce. yine ekrem dağ'ı 11'e monte eder. bobo ile başlar. o değil de bi deivid vardı o ne oldu?

Bay Kerahet dedi ki...

delgado + yusuf konusunda ısrarlıyım.
Biri olmazsa ekrem'i değil de Bobo'yu monte edebilir.

Aslında gönlümden geçen kadro bu.

Formsuz Deivid yerine sezon sonunda takım bulması gereken Colin tercih etse daha mantıklı Aragones. Vitrin olur adam için belki oynayası tutar. Gerçi bu sefer karşısında Baki yok, işi zor olur.