1 Nisan 2009 Çarşamba

Türkiye - İspanya || 2.Perde


İlk maç için herkes ne beklediyse, hiçbirisi olmamıştı. İspanya ortasahasında topu tuttu, çevirdi, pas yüzdesini yükseltti, duran toptan attı ve bitirdi. Türkiye'de aynı şekilde ilk 30 dakika'da harika oynadı. Nihat, Semih'i görmeyince de kaderine razı oldu.

Neyse 2.perde oynanıyor. İspanya, oyuncularının Şampiyonlar Ligi ve Liglerinde önemli maçlar arefesinde olduğu bir dönemde. 15 puanı yapmış bir durumda. Buradan 1 puan alsam 16 yaparım, rahat rahat önüme bakarım, mantığı da vardır. Cazorla'sız çıkacaklardır. İspanya'nın en kötüsü idi. Xavi, Senna, Xabi, Silva ve Riera orta sahası bekleniyor. Riera yerine Mata'da olabilir. Mata'yı severim. Oynasın isterim. Rahatlar. 1 iyidir. 3 mükemmel. 0 kayıp değildir neticede onlar için. Defansta da Marchena, Albiol yerine başlayabilir.

"Biz"e gelirsek, Bursa'da Almanya'yı yendiğimizden beri ben şöyle hemen akla gelen bir takımı yendiğimizi hatırlamam. İtalya, İngiltere, Fransa, Brezilya, Portekiz, Almanya'yı yenemedik. Bu bir ilk olabilir. Baskı altında olacak takım. 11 değişmeyecektir. En fazla maç sonu giydirme işi yapan Semih yerine Gökhan Ünal girebilir. Arda ve Tuncay yine kilit. Arda bu kez Ramos'u sallamalı. 3 harika, 1 off off, 0 ise mucizeler komedisi olacaktır. Hele Bosna yenerse o 0 puan, Amansız Ol'dan Impossible is Nothing'e bağlar olayı.

Yine duran toplara dikkat. Bu kez kazanmalıyız. Torres'e ve Xavi'ye dikkat etmeliyiz. Yine çok keskin bir virajdayız. Hep iteleye iteleye götürdük. Bu kez yarı yolda kalabiliriz. Kalmamalıyız.

0 yorum: