10 Ekim 2010 Pazar

Beşiktaş & Mesut Özil


Yıl 2006. Aylardan Haziran. 2006 - 2007 sezonunun başlamasına daha var. Ama transfer sezonu başlamış durumda. Beşiktaş'ın başında Tigana var. Bir gurbetçiye yöneliyor bu transfer döneminde Beşiktaş. Malum, Demirören yönetiminde Beşiktaş'ta transfer asla bitmez. Yeni hedefleri ise Almanya'dan.



Mesut Özil.

Kimin gözlemleri ile alınmak istenmiş, kimin kulübe önerisi olmuş bilmiyoruz. Beşiktaş, teklifi yapıyor. Ama Mesut ve babası ayrı ayrı olarak teklif için teşekkürlerini sunup, Mesut'un kariyerini Almanya'da sürdürmek istediğini söylüyorlar. Transfer teklifi de fazla uzamıyor zaten.

İşin bundan sonrası ise, Mesut'un özelinde ve Beşiktaş taraftarlarının bir kısmının forumlarda geçen yorumları kısmı. Beşiktaş taraftarları Mesut ismini duyunca haliyle Tigana'nın ilginç transferlerinden birisi diye yorum yapıyor. Ama asıl bomba ise Mesut'un Schalke'de ilk A takım günleri döneminde yaptığı bir açıklamadan dolayı kaynaklananlar.

Mesut, izlediği, en sevdiği futbolcu için Ronaldinho diyor. Hayalindeki takımlar için ise 2 cevap veriyor. Barcelona ve Fenerbahçe. Bundan sonra aslında forumda kıyamet kopuyor. Fenerbahçe'li olduğunu söylediği için haliyle gelmemesini istiyorlar. Ama son yorum yok mu, işte o son yorum beni öldürüyor.

Allah'ın i..eleriyle uğraşıyolar yaa.tipe bak bundan futbolcu olmaz.eksik olsun yaa yemişim oyununu bunun.

İşte bu yorumu yapan arkadaş, Titanic filmini önceden izleyip, "bu film asla tutmaz" diyen arkadaş ile aynı geni taşıyor bence. Daha da diyecek bir şey yok aslında.



Beşiktaş, zamanında güzel bir boş atıp, hayatının en dolu tutturmasını yapabilirdi. Olmadı. Belki de gelmedi diye Mesut Özil oldu. Kim bilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

beşir el- tayip:

ben demiştim yeğen!